momft25 gbdl23 bizim kuruyemiş buğday da yok aşırı zorlanıyorum sadece meyve sebze et ürünleri resmen ve patates yiyorum her öğüne uyuyor
Simgetuna- gbdl23 badem sütü aldım migrostan 2 gün önce içtim biraz bi sıkıntı olmadı bizim kuruyemişede var badem sütü bişey yapmadı çok şükür en azından keklere falan koyacagım
gbdl23 delalisik7373 benim bebeğimde ilk almadı çok kustu doktorumuz starbuks kahve diyarında filan vanilya şurubu oluyor onlardan alıp tatlandırabilirsin dedi ondan aldık biraz alıştı biraz tatlandırıyorum öyle gidiyo şimdilik
gbdl23 Kbrmd bu şikayetlerle biz gitmiştik 3 aylıkken alerji testinde yumurta süt çıktı bi danışın isterseniz
BetulDefnee delalisik7373 @momft25 sirinpatates Beyzaserinn bebeğin emerken karnının guruldaması ve ağlamaya başlaması , gazı çok sesli yapması belirti mi acaba ? Bizim de birkaç gündür emerken bağırmaya başlıyor alerjisi mi var bilemiyorum
momft25 BetulDefnee evet canım bağırsak tepkili alerji olabilir bence bana öyle geldi tabiki doktorun daha iyi yönlendirir ama çevremde gördüm bu belirtilerle alerji olan bizim belirtimiz egzama mesela
Beyzaserinn BetulDefnee bizim kaka yaparken sesli ve gürültülü yapıyordu bir takip edin vücudunu falan ona göre doktorunuza danışın
Melek1- Benimde bebeğimde alerji var 2 aylıkken başladı sürekli egzama oluyordu yüzü şimdi bacakları ve göğsün dede olmaya başladı alerji testi ilk 3 aylıkken yaptık sadece süt süt ürünleri ve yumurtaya vardı 1 ay önce tekrar yaptık süt süt ürünleri yumurta beyazı ve sarısı fıstık fındık kırmızı meyveler buğday et yani herşeye alerjisi var
delalisik7373 Aynenkanka Rkye16 bende o mamayı vermeye çalışıyorum biberonda içmedi kaşıkla veriyorum valla
DilekGunes Bebeğim Aşırı terleme ,mukuslu kaka, erken doyma isteği , hırıltılı solunum , her emekten sora kaka yapmak , egzama , sıcak basma vb var kakası kokuyor ve yeşil sarı sulu kaka alerji mi bu ?
Balevlatsahibi DilekGunes kesin olmamakla beraber olabilirde mutlaka test yaptirin benim bebeğim de egzama başlamıştı ben öyle anladım
Aynenkanka Yasemin23 doktorumuz alanında çok başarılı ve tanınan bir doktor sözüne çok güvenirim ben de test istemiştim bana dedi ki ne testi 6 ay hatta 1 yaşından önce test yapılmaz yapılsa da doğru sonuç vermez paranızı boşa harcamayın bebeği de yormayın yapmak isteyen doktor olursa iyi günler diyip çıkın ordan demişti 🥲 o nedenle sordum canım ben yaptırmayacağım 1 yaşından sonra devam ederse eğer yaptırıcam
Balevlatsahibi delalisik7373 benim bebeğim ceviz alerjisi çıktı deri testinde kan ve kakada bişey çıkmadı ayrıca cildi atopik dermatit anne sütü alıyor sadece beş buçuk aylık üç gün kuralı ile ek gıdaya başladık benim beslenmem de cevizin yani sıra baharatlı ürünler paketli gıdalar lahmacun çiğköfte gibi ürünler yasak .