isilkaraagac Merhaba 3 aydı model emzik denedim ama alışmıyor. Phillips avent aldım 2 tane, chicco aldım bir tane (onu hiç azına bile değirmedi ) ne yaparsam yapıyım almıyor. Sürekli memede kalmak istiyor emzik alsa çok rahat edicem. Önerisi olan var mı??
Nihan1412 isilkaraagac Ben ilk kez emziği gece vermiştim uyumadan önce.Emziğe karşıydım ancak doktorumuz kilo alımı iyiyse 2 haftadan sonra verilebilir demişti.Şu anda bir aylığız☺️Aventin almıştım onunla devam ediyoruz.
Hs20 isilkaraagac 3. Ay doldu kac cesit emzik aldim ama bana misin demedi malesef ve artik bende kabul etmek zorunda kaldim almayacağını 😔
Mom9 Valla hamileyken eşim bulunsun diye aventin air olanını aldı. 40günlükken çok sıkıştıö artık emzik niyetine beni kullanmasın diye verdim başta 10dk emip atıyordu ağzından. Yılmadan her daim denedim. Şimdi dışarı çıktığımızda emmeyi çok seviyo bir de atak zamanlarında tüm hıncını emzikten çıkarıp tükürüyor şans meselesi sanırım emzik tutma işi😅
demetdemircioglu isilkaraagac ben hiç emzik reddi yaşamadim weebaby almistim tuttu sadece uyurken emiyor zaten bence kolaylik bi dene bakalim hem uygun fiyatli
Tinimini isilkaraagac Biz OiOi kullanıyoruz ve ilk denemede aldı genelde bebekler kabul ediyormuş deneyin isterseniz
demetdemircioglu isilkaraagac valla ben normal bime falan geliyor ya onlardan aldim özellikli olsun diye bakmadim emzik yuzunden meme reddide yasamadim oglum 15 aylik hala emmek istiyor gebeligim nedeniyle biraktirdim bikac gündür