Benisahtesevme2 orguormeyisevenanne Kıyafet alısverısı gerekmedıkce yapmam Çok begenırsem alırım Sureklı verırım Ihtıyac sahıplerıne veya çöp kumbaralarına yepyeni bir sürü elbise gıttı öyle çünkü artık sıkıldık gıymıyorum dursun dursun nereye kadar Oğlumunda küçüldükçe eş dost verırım kötü olanları dönüşüme yollarım Evde kullanmadığım bir eşyam yok sanırım Aksesuarda kullanmam öyle Temızlık çok rahat oluyor Ne bulsam atarım verırım Sureklı ama sureklı bır elden çıkarma durumu ıcındeyım 😅
Kizbebekannesii Benisahtesevme2 ya benim de çok esyam yok, bı köşe takımım var bide koltuk takımı almak istiyorum ama kararsızım, kalabalık olur mu ki ev, köşe yi de çocuk odasına koyucam çocuğun odası boş sadece halı serili
orguormeyisevenanne Kuzeymomss Bizimkii de çamaşır odasında duruyo 😂 Neyse başarıcam İnşallah bu sadelik işini🙊🙊🙊🙃
Kuzeymomss orguormeyisevenanne kıızz fotoğrafı asmayacaksan çamaşır odasında niye tutuyorsunnn. Başarırsın başarırsın bak nasıl ferahlayacaksın 🌸
Benisahtesevme2 orguormeyisevenanne ay başka türlü yaşayamam ben bogulurum bazı ınsanların evinde görüyorum o kadar çok şey var ıyle kalabalık kı ben bu evde bile hergun atacak onlarca şey buluyorum tabi herkesin kendi yaşam alanına kimse karışamaz 😅
yagmurkokusu_ orguormeyisevenanne bende atamıyorum hiçbirine kıyıp kutuluyorum kenara kaldırıyorum daha büyük ev için bekletiyorum.
Ruveydaa orguormeyisevenanne O kadar gereksiz kıyafetim var ki evde 🥲 Kullanmıyorum ama atmıyorum satmıyorum da. Biriktirmeyi seviyorum sanırım istifçiyim 🤣
caniminikizleri orguormeyisevenanne valla gözüme ne gelirse atmaya çalışıyorum inan evimin ici tadilat olacak tadilat olduğu an gereksiz ne var ne yok atacam artık sade bir yaşam ve sadelikten yanayım kalabalık içimi o kadar darliyor ki ne temizliği bitiyor nede ev temiz duruyor o yüzden az eşya o kadar temiz ev sadelik tam benim yaşam tarzım ne kadar çok kıyafetim varmış hepsini verdim gitti dahada vermediklerim çıkıyor ortaya elime ne bulursam yolluyorum hersey kârarınca az olsun istiyorum
Kuzeymomss Acelyam04 İşte böyle düşünenler için demiştim bende 😂 ahır denilen yer aslında dolu olur 🙄
Birdurummuvar orguormeyisevenanne evde kullanmadığım hiç birşey yok kıyafetim çok fazlaydı onunda yarısını dolaba koydum çoğu satıldı tayinci olduğum için fazla eşya biriktirmiyorum dolaba koyduklarımıda uygundan koyuyorum Bi an önce satılsın üç beş gelsin yeter diyerek mutfak eşyamı sadece mutfak dolabım kadar 😅 birde kutuda hiç açmadığım çelik tencere setim var oda çeyiz setini paket aldığım için geldi paketin içinde olup kullanmadığım nevresim takımlarını da sattım. Böyle çok rahat oluyor temizlik hemen bitiyor ve ev daha ferah oluyor bence.
Zelal-22 Hem kendim hem oğlum hem evim için az ve öz ürün alıyorum. İhtiyaç hissetmeden alışveriş yapmıyorum. En önemlisi indirim başlıklı algı operasyonlarına kanmıyorum. Eşim alışverişi çok severdi, baktı ki ideal olan benim yaşantım, bana ayak uydurdu.