Deletedmom277 Janss Katar da ablamın eşi çalışıyor makine mühendisi. 6 ayda bir izni oluyor 15 gün süreyle. Yeni evlendikleri için ablam gidemedi çünkü lojmanda bir ev çıkmadı onlara. Kiralık ev çok pahalı olduğu için dönene kadar ablam samsun da bekliyor. Bildiğim bu kadar
Janss Deletedmom277 Ben de bir umut lojman bekliyorum . Aslında bilmek istediğim bebekle hastanedir alışveriş vs dil bilmeden yürütebilir miyimin cevabı . Keşke yararlanabilselerdi çok zordur eminim ablan için . Ben de Ordu da beklemeye devam etmek istemiyorum 😣
Deletedmom277 Janss İngilizce biliyorsan en azından A seviyesinde bile biliyorsan yeterli. Ablamın eşinin sıfır ingilizcesi Vardı ama gayet iyi sürdürdü yaşamı hatta baya da İngilizcesini geliştirdi. Allah kolaylık versin sevdiğin insanı beklemek çok zor 🙏
Janss Deletedmom277 Yazma dilim kötüden hallice ama konuşma dilim sıfır çeker 🙃 Zorlanmaması ışık oldu bana şu an . Çok zor .. 🤲🏻
VERA19 0annne Merhaba şimdi gördüm🥰 özelden mesaj atın bana detaylı her sorunuzu cevaplarım isterseniz