baloglaninannesiiiiiiii Kızlar mardine gideceğiz, mutlaka uğrayın görün dediğiniz yerler varmı? Fikirlerinize açığım..
Mayisannesi34 baloglaninannesiiiiiiii deyrul zafaran manastırı mor gabriel manastırı Zinciriye medresesi Kasımıye medresesi Olgunlaşma enstitüsü Midyat Beyaz su Akşam vaktiniz olursa antik sur restoranda canlı müzik var orada vakit geçirebilirsiniz
Ogulluana baloglaninannesiiiiiiii mor gabriel manastırı, dara antik kenti.kafro köyünde muhakkak pizza yiyin
2_premses_annesi baloglaninannesiiiiiiii merhaba iyi gezmeler şimdiden 💐 ne kadar bütçe ayırdınız acaba bende çok istiyorum mardini
Mayisannesi34 Mayisannesi34 haaa bir de dara antik kenti yalnız buradaki köylerden birinde evin altında su sarnıcı varmış oraya muhakkak uğrayın 😊
Mavi1 Mayisannesi34 hiç öyle değil abartıldıgı kadar bi durum yoktu ve bir pizza 280 tl idi . O parayı hakedecek bi pizza olsa inanın üzülmezdim ama haketmedi parasını
baloglaninannesiiiiiiii 2_premses_annesi mardin, antep ,urfa, diyarbakır, adana illerini gezicez eşim 25bini gözden çıkardı
coffeemate baloglaninannesiiiiiiii cercis murat konağında yemek yemenizi tavsiye ederim bütçe uyarsa. Sahibi ödüllü bir kadın şef. Çok memnun kalmıştık.
Halimea _Teacher-mom- Rabia hakketti bence ona daha önce askı verilmeliydi…. para konusunda tanımıyordum. geçen sene 4 aylık bebeğe olan kinini kusunca , dikkatimi çekmisti . Birde Mardin sularını vardı😂