Ozlem35 Ya hanimlar 3 aylık bebegim 2 kere hastahaneye gttik ama cigere gelmedgu icin yaplcak bisey yok diyip gonderiolar anlamadim bebegmde balgamli öksuruk hrltı var burnuna fizyolojik serm skıorum temzliorum ama nafilee ıhlamur icirdim daha etkisini gormedim😟
TZA Ozlem35 ayyy gerçekten bu duruma çok üzülüyorum benimde başıma geldi içim gidiyor ya bebekler hasta olmasa keşke şöyle 1 yaşına kadar filan çok geçmil olsun 🙁🙁 İlaç kullanmıştık biz öyle atlattık ki daha 1 aylıktı o zaman
Elenora Ozlem35 isterseniz soğanı ikiye bölün üzerine 10 tane falan karanfil batırın yattığı odaya koyun her gün değiştirin yenisini yapın kızım 7 aylık ben öyle yaptım hasta olduğunda kokusu iyi geliyor
Nereidd Ozlem35 ıhlamur bebekte tehlikeli olabilir. Çok geçmiş olsun bol bol emzirin gerekli antikoru sizden alacak
Ddmyvz Ozlem35 çok geçmiş olsun bol bol emzirin ki düzelsin Allahın izniyle yalnız ihlamura bende takıldım daha çok küçük dikkat etmelisiniz
YelizNurullahToprak Benim oğlumda bronşit başlangıcı oldu sizin söylediğiniz gibi öksürük ve hırıltı vardi 1 haftadır ilaç tedavisi oluyor ve su an çok iyi pazartesi tedavimiz bitiyor sizin doktorunuz neden tedaviye başlamadı anlamadim.
Duruu Ufff ya benim bebeğimde öyle büyükler gibi öksürüyor Boğaz’ı dolu dolu dr bize de serum fizyolojik kullanın bol bol dedi pek bi etki etmiyor ☹️☹️