merveozsoy merhabalar bebelac gold un kilo aldırımı nasıl acaba diğer mamalara göre daha mı az kullananlar bilgi verebilir mi memnun musunuz
Anonim81 merveozsoy kilo aldıran mama yok. Bebeğin metabolizmasına bağlı. Bebelac gold la besledim kilosu hep normal seyirde gitti.
merveozsoy Anonim81 kilo aldıran derken ben hipp kullanıyorum bebelac golda geçmek istiyorum çok bir farklılık olur mu kabız vs gibi iyi diye duydum bu mamayıda kızımda eğer kabullenirse tabi
Anonim81 merveozsoy işte faktörler çok fazla. Denemeden kabız yapar mı yapmaz mı bilemezsin. Çünkü bende kabızlık yapmadı hiç ama başkasında yaptığını okudum. Metabolizmayla alakalı dediğim gibi.
Asyabuse merveozsoy valal ben hipp combioticten bebelac golda geçtim daha iyi kilo aldılar ya da kilo alaları geldi bilmiyorum 😂
Asyabuse merveozsoy valla benimkiler prematüre canım hipp varken ort günde 20 gr alıyordu yani ayda 600-700 gram civari bebelaca geçtim o ay 1100 gr almıştı bize yaradı inşallah size de yarar
esragoktugg Sma optipro kullanıyodum bi kere bebelac gold denemek istedim ikinci biberonda bile aşırı derece gaz yaptı gerisini vermedim çöpe gitti. Tabi her bebek farklı bunu unutmamak lazım