Yavrum_veben2 Kızlar 4.ayında bebeğim emzirerek uyutuyorum uyku bölümüncwde aynı şekilde siz bu durumdan nasıl sıyrıldınız ne yapmam gerek sıkıldım bu durumdan cidden zor gelmeye başladı
SevgiOzd Yavrum_veben2 uykuya daldığında memeyi yavaşça çektim hep en başından beri o yüzden alışmadı şu an doyunca kendi bırakıyor 3 buçuk aylık. Sizde gün gün yavaşça çekmeyi denerseniz alışır belki 🥴
Winky Yavrum_veben2 4. ayda bizim ki meme bağımlısı olmuştu ağzından çıkartmıyordu uyurken. Sonra baktım uykuları düzensizleşti bende başka bi odada emzirip odaya getirdim kucağımda uyuttum. Yada babası uyuttu. Sonra yatağında uyumaya alıştı. Şimdi 7 aylık memlekete geldik yanında yatıyorum biraz emiyor alıştığı için sonra kendi bırakıp arkasını dönüyor oyuncağına sarılıp biraz oynayıp dalıyor. Bazen istese de memede devam etmeyi doyduğundan emin olduğumda ben çekiyorum ve biraz geriye gidiyorum zorlamıyor
bilgekizinannesi Yavrum_veben2 bir an önce bıraktırın daha çok küçük hemen alışır. Benim durumuma düşmeyin 13 aylık bebeğim hayattan koptum resmen. Gündüz meme ağzından çıkınca uyanıyor yenidoğan gibi. 10 dk bile uyumuyor bırakınca. Öyle olunca hiçbir iş yapamıyorum tüm işler o uyanıkken yapılmak zorunda ve paçamdan ayrılmıyor. Uyku eğitimi denedim 2 kez ayağa kalkıyor artık ve aşırı tepki gösteriyor büyüdüğü için kucağımda sakinleştirmem imkansız kendini ittirip yere atıyor.gece de bin kez kalkıyor. Büyümesen bıraktırın ne yapın edin bıraktırın
Yavrum_veben2 bilgekizinannesi ayy Allah yardımcınız olsun sizinde çok dua edicem sana inşallh bir an evvel normale döner
bilgekizinannesi Yavrum_veben2 valla çok ihtiyacım var duaya çok iyi olur🙏 bebeği küçük memede uyuyanlara hep yazıyorum benim durumuma düşmeyin diye uğraşın bıraktırın büyüyünce çok zor oluyor
Yavrum_veben2 bilgekizinannesi kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş hemen yeni post açıyorum ordan bak kuzum
PrensesAnnesi8323 Bazen emerken uykuya dalıyor kızım(3,5 aylık) tam yerine yatıracakken tekrar uyanıyor o esnada hemen emziğini veriyorum hemen tekrar uykuya dalıyor sende emzik deneyebilirsin uyku esnasında çok faydasını görüyorum