karanikoannesi Arkadaşlar memede iltihap çıktı doktor agumentin verdi agumentn sonrası emziren var mı
-Sare32- karanikoannesi benim de iltihap akıyordu birinden sağıp döktüm antibiyotik kullandım ama iki tane sürekli sağdım öyle kullandım ağrımdan dayanamadım ondan
varligibirdertyokluguyara karanikoannesi benimde iltihap çıktı agumntn yazdı , 5 gündür kullanıyorum hala içinde bezeler sertlıkler dolu çok şişiyor . Sağımda 10 ml süt ancak çıkıyor . Ne yapacağım bilmiyorum 😢
varligibirdertyokluguyara karanikoannesi birde benim göğüs ucum aşırı şişiyor . Ve kahverengi kısımlar kalınlaştı muşamba gibi oldu derisi neden acaba siz de öyle bir şey oldu mu
iremsatas Ben 6 aydır sayamadığım kadar mastit oldum.. çoğunda da antibiyotik kullandım hiç bi sıkıntı olmadı
Haticeyns -Sare32- iltihaptan kastınız nedir acaba yeşil akıntı demi bende de bugün oldu çok şaşırdım ama ben emzirmiuorım
karanikoannesi Ben oğlumu kucağıma alamıyordum ağrıdan en son ameliyat oldum mastitden malesef diren takıldı öyle bosaltıldı enfeksiyon antibiyotiği düzenli kullanın ve mutlaka gidin doktora sizede iyice enfeksiyon çoğalmadan
-Sare32- Haticeyns sarı gibi yeşil değildi böyle vücutta olan sivilce iltihabı olurya onun bi tık sarısıydı