NihalTan Bebeğim yakında ek gıdaya geçecek, her şey daha da zamlanmadan alınması gerekenleri almak istiyorum. Ek gıda sürecinde olmazsa olmaz dediğiniz ya da alırsan çok iyi olur dediğiniz neler var?😻
benoyleuygungordum_ NihalTan Mama sandalyesi Slikon kaşık. Bu ikisi olmazsa olmaz. Gerisi de sizin tercihinize kalmış ama benim aldıklarım; Slikon vakumlu mama tabağı Buharlı pişirme aparatı Fileli meyve emziği Alıştırma bardağı Ayrıca yoğurt mayalamak için minik kavanozlar
-Delibal NihalTan Mama sandalyesi. Kraft Tapas kullanıyoruz. Cam rende. Buharda pişirme makinesi bana hediye geldi, Philips Avent, ama gerekli değil buharda pişirme aparatı da iş görür. Alıştırma bardağı olarak Philips Avent denedik ama akıttı Nuk Nature Sense’den memnun kaldık. Vakumlu kase, tabak. Biz Oioi kullanıyoruz ama birçok markanın var bütçenize göre seçersiniz vakumlu olması yeterli. Silikon önlük. Eğer yoğurt tutturamıyorsanız yoğurt makinesi 😅 Yoğurtları mayalamak içinde küçük kavanozlar iyi oluyor. Birde küçük üçlü tencere seti edindim ben. Ayrı ve az olduğu için kolay oluyor. Birde fileli meyve emziği.
BabyBaB NihalTan mama sandalyesi ( ikea antilop çok sağlam ) -Buharlı pişirme aparatı meyve süzgeçi alıştırma bardağı cam rende önlük ( silikonlar yıkaması kolay ) cam kesme tahtası ( olmasa da olur ama daha sağlıklı ) 😄 küçük kavanozlar ( yoğurt yapmak için ) küçük termos ( dışarı çıkarken lazım oluyor ) termal çanta ( şart değil ama ben kullanıyorum 😅 tabak kaşık yazmama gerek yok zaten alınır😄
amines NihalTan Oioi nin tabakları kasesi alıştırma bardağı güzeller ve önlükleri. Önlüğünden bir tane alsan yeter. Kaşık olarak oioiden pek memnun kalmadım onun yerine wee baby inan daha iyi daha uygun hem de bir de Munchkin kaşıkları güzel. Munchkin pipetli bardağı da akıtmamasından dolayı alabilirsin kullanışlı oluyor. Bir yere giderken yemeğini hazırlayıp götürmek için termos alabilirsin. Skip Hop iyi gayet sıcak tutuyor ama muadil olarak ebebekte baby plusın vakumlu olan termosu gerçekten uzun süre sıcak tutuyor ona da bakabilirsin. Ben yoykonun buharda pişirme makinesinden de aldım ama almasam da olurmuş küçük tencerelerle yapsan da aynısı. Kesinlik leke tutmayan önlüklerden birkaç tane almalısın. Bumkins önlükleri güzel uzun kollu olanlar başlangıç için iyi oluyor dokunup keşfettikleri için etraf batıyor. Soğuk sıkım zeytinyağı almalısın evdekiler bebeklere uygun değil. Kaşıklarını koymak için bir saklama kabı gerek başka yere giderken hijyenik oluyor. Mama sandalyesinin altına sıvı geçirmez örtü alabilirsin yerler batmasın direkt önlük koruyucu olsun dersen. Aklıma gelenler bunlar :)
Balevlatsahibi Mama tabağı ,mama kaşıkları ,meyve filesi emziği ,buharda haşlama aparatı ,cam rende ,alıştırma bardağı ,önlük ,mama sandalyesi,birde organik gıdalar aldım .