Merveozerr96 Sapanca’da gidip de memnun kaldığınız bungolav evler var midir sevgili anneler? İnstagramda çok var fakat ben güvenemiyorum hic birine. Gidip de memnun kaldığınız varsa fikir alabilirim 🥰
Pengu Merveozerr96 abim instagramdaki sapanca evlerine ödeme yapıp dolandırılmıştı. Hangisi bilmiyorum . Siz kurumsal bir yerlere bakın
Uffsananebeslk Merveozerr96 ünlülerin gibip kaldığı yerler güvenli olabilir. Sakaryalıyım ama hic gitmedim bir gün istiyorum😂
mel1900 Sopeli Doğal Yaşam köyü-Mise Buri Konaklama Vadisi.Bungalov tarzından farklı fakat Ben bayıldım. Tekrar gidebilirim.☺️
mel1900 Merveozerr96 ÇOK GÜZEL BİR YER, ÇALIŞANLAR DA ÇOK NAZİK. ÇOCUKLU AİLELERİN KEYİFLİ VAKİT GEÇİREBİLECEĞİ HOŞ BİR YER.
printhelloworld Merveozerr96 dolandırılmamak için instagram @savibuorg hesabından gerçek bungalovları görüp tercih yapabilirsiniz
aslgrs yellowmom8 geçen sormuştum tekrar gitmek için haftasonu fiyatları 4000 di. Ama kahvaltı yok. 2 aile kalabiliyorsunuz. Biz arkadaş grubumuzla gidip bölüşmüştük gayet makul bi fiyata gelmişti. Çok pahalı çünkü sapanca
mel1900 yellowmom8 BEN EN SON BAYRAMDA TEKRAR GİDERİM DİYE SORMUŞTUM. BAYRAM OLDUĞU İÇİN EN AZ İKİ GÜN KALMA ŞARTIYLA PAZARLIKLA 7000 di. 2 KİŞİ İÇİN SABAH KAHVALTI İÇİNDEYDİ. KİRALANAN TEK YERDE EN FAZLA 4 KİŞİ KONAKLAYABİLİYORDU.0-6 YAŞ İÇİN DE KAHVALTI ÜCRETSİZ.
Sultanee Merveozerr96 Merhaba biz 3 günlüğüne gidip kalmıştık. Gerçekten hem ilgili hemde eksiksiz tatil yapmıştık. Çayından kahvesine kahvaltısı havlusu şampuan vs vs herşeyi vardı. İnstagramdan @nanasapanca yazarsanız çıkacaktır 🥰🥰