Hiwarab Bebeklerinize vitamin takviyesi yapıyormusunuz? Yapıyorsanız hangi multivitaminlerden faydalanıyorsunuz? Omega, Omega 3 vb. vitaminleri kullan diyenler var düşünmüyor değilim tecrübeli anneler yardımcı olursa sevinirim.🧸
Yenievliiiiii Hiwarab bebeğimin kan ve vitamin değerleri normal oldugu için hiç düşünmedim aslında. Besinlerden almasını sağlıyorum vitamin yada proteinleri. Şuan dokuz aylık. Sağlık ocağının verdiği kan ilacını devit3 ü kullanıyorum sadece.
BesteArya Hiwarab Kac aylik bebeginiz? Ben 1 yasinda kızıma d3 kestim doktoru kullanmamiza gerek olmadigini soyledi ama tahlillerde kan bi tik dusuk oldugu icin demire devam ediyoruz. Nutrigen ferromixin kullaniyordum degistirdim bestiron kullaniyorum. Omega 3 vs degilde haftada 2 kez balik yediriyorum.
1mom1baby Hiwarab yaşına kadar olan d vitamini hariç bir şey kullanmadık beslenmesi iyi olduğu için gerek görmedim her seferinde farklı doktora gidiyoruz hiçbiri başlayalım diye bir şey demedi. Doktorla konuşarak karar verin bence
Hiwarab Yenievliiiiii Bende bugüne kadar besinlerden almasını sağladım ama içimde acaba bir yerlerden eksik etmiş olabilirmiyim düşüncesi var. Kansızlığı mı vardı bebeğinizin?
Deletedmom277 Hiwarab o zaman 1 ay sonra doktor kontrolüyle balık yağına başlarsınız. 1 yaşında başlattı doktorumuz. Onun öncesinde demir ve d vitamini kullanıyorduk hala da devam ediyoruz. Onun haricinde eksiklik yoksa multivitamin kullanmaya gerek yok demişti doktorumuz
Deletedmom277 BesteArya kış geldi d vitamini kışın kullanılması önemli. Sadece kemik gelişimi için değil bağışıklık için de araştırmanı öneririm. https://www.instagram.com/p/B1bPsviDXu8/?igshid=e6me6g8isgeb
Hiwarab BesteArya Yurtdışındayım o yüzden sadece D vitamini hapı verdiler bu dediklerinizi hayatta vermezler çünkü kolay kolay ilaç vermeyen bir memleket besinlerle gitmemi söylediler 5 aylıkken en son düşünün ağrı kesici ve ateş düşürücü şurubumu Türkiyeden takviye ettim 😊
Hiwarab Deletedmom277 Eksikliği kan tahliliyle mi öğreniyoruz çünkü doktorumdan istediğimde lüzum yok d Vitamin devam edin demişti sağolun 😙
BesteArya Deletedmom277 Ben devam ediyorum zaten aleyna. Kutusu bitmemisti o bitene kadar devam edim demistim iyi demisim o zaman🙄 Zaten kendi doktoru değil saglik ocagi bingildagi kapanmis annesi kullanmasan da olur dedi. Onlari nedense pek ciddiye alamıyorum Tesk ederim bilgi icin:)
BesteArya Deletedmom277 Yeni kutu almicaktim zaten bitmek uzereydi neden yanlis bilgi veriyorlar anlamis değilim 😒
Deletedmom277 BesteArya Çünkü bilgileri yok ki. Bana da çocuk doktoru kestirmişti ben devam ettim. En son yeni bi doktora gittim fitoterapi doktoru mu söyledi devam etmemi. Hatta 1 yaş sonrası 400 değil 600 olanmış
BesteArya Hiwarab hahaha bizim burdakiler daha 15 günlükken bebeğe katki maddesi dolu seyleri takviye adi altinda verdirmeye basliyolar😂 Biz biraz araştırıp doktor doktor dolanip dogru bilgiye ulasiyoruz. Hatta bazen ona bile ulaşamıyoruz Her ulkede isleyis farkli iste
Deletedmom277 Hiwarab 1 yaşında Türkiye de ki doktorlar kan tahlili yapıyorlar. Tabiki de gıdalarla desteklemek çok önemli ama eksikliği olduğunda takviye şart. Ayrıca kullanılan vitaminleri sadece eksikliği olmasın diye değil beyin gelişimi bağışıklık için de gerekiyor. Haftada 2-3 kere balık yerse balık yağına gerek yok ama balığı yeteri kadar yemesi lazım.
BesteArya Deletedmom277 ya cok tesk ederim aleyna. Bende ki ocean400luk. Bittiğinde 600luk alicam oleyse Sen ne kullaniosun peki
Deletedmom277 BesteArya bende ocean kullanıyorum. Önceden wellcare kullanıyordum yeni gittiğim doktor bunu verdi zaten biliyorsun ki ikisi de aynı içerik şifa olsun miniklere ☺️