Htcersoy Bebeğim 3 ay 10 günlük ve yaklaşık 10 gündür uyku düzeni bozuldu,sizin bebeklerde durum nedir ?
eylulvari Htcersoy 3. ayı bitirmek üzereyiz. o sakin gece uykusu şahane memeden ayrılmayan kızım gitti uyumamak için direnen memeyi almayan sürekli kucak isteyen kızım geldi. bu atakları uzun sürüyor maalesef.
Melekegemen Htcersoy benim oğlumda 3 ay 9 günlük geceleri uyanıp uyusa da uyurdu ama 2-3 gündür uyku yok sabah 5 buçuktan beri ayaktayız bayılcam artık
Selim132402 Htcersoy benim oğlumda 3 ay 7 günlük. Meme reddimiz başladı. Uykusuzluk ve açlık birleşince kopariyor ortalığı ağlamaktan :( ne yapacağımi bilemez hale geldim. Kucağımda uyuyor bu zamana kadar. Kucağımda uyutuyorum sonra ağzına uyku sersemi ile veriyorum. Cebellesiyorum tüm gün :/
Demiralp60 Htcersoy canım benim oğlumda 3 ay 11 gümlük son 1 haftadır uyumuyo uyumamakta direniyor.direndikçe koparıyor kıyameti.uykusuzluktan bende yoruldum.ataktamıyız acaba
Htcersoy Meme reddi bizde vardı zaten alıştım o duruma ama uyku meselesi de sersem yaptı beni,Nası bir anda değişebiliyorlar, çok şaşırıyorum