Elifdemir1907 Kızlar 13 günlük bebeğim var emzik ne zaman verilir meme reddi yapar mı hangi emzik verilir bilgisi olan beni de bilgilendirebilir mi 😪
Milo Elifdemir1907 dogdugundan bir sonrakı gun verdim meme reddi yapmadı bizde . Aglarken veya uyurken emiyor.
RRaahimee Elifdemir1907 doğduktan sonra 1 hafta almamıştı emziği marka değiştirdim onuda tutmadı tekrar ilk emziği verdim tuttu meme reddi de yapmadı geceleri rahat oluyo uyumasinda
Bebisss03 Doktorum bana 1 aya kadar çok önermiyorum demişti ben 20. Günde falan vermiştim Avent verdim direk tuttu meme reddi de olmamıştı
Elifdemir1907 Bebisss03 avent dimi bakiyim bende alıcam çünkü sürekli memede durmak istiyo karnı tok olsada 8-9 saat memede yerine koyunca uyaniyo belki emzikle yerinde durur
Melis1706 Elifdemir1907 yok bazilari surekli aliyor ya ondan dedjm kimileri biraktiramiyor kizima normalde verince oguruyor😂.avent ultra air kullaniyorum ben 6-18 ini ama bu geve parlayandan aldim
Elifdemir1907 Melis1706 vay vay parlayanlardan mı maşallah neler neler çıkmış 😂 şaşırdım valla hiç haberim yok biseyden bakalım babası erken diyo emzik için ama yinede alıcam emzik bu şekilde devam ederse
zeynepozkar Elifdemir1907 bizde meme reddi yaptı 2.haftasında vermiştim 2 ay kadar meme reddi ile uğraştım şimdi emziği bıraktım memeye döndü bebeğim
Elifdemir1907 zeynepozkar ben düşünüyorum emzik vermeyi ama babası erken diyo emzik için belki 1 aylık olduğunda veririm gözlemlerim meme reddi gibi bişey yaparmi yaparsa vermem emzik