Seymamommm Kızlar 6aylık bebeğim var test yaptım bi bakar mısınız ufak ufak 2 gündür bulantılarım var sabahları hamilemiyim sizce 
Fasulye12 Seymamommm Benim de ilk öğrendiğimde böyle çıkmıştı da nasıl korunuyordunuz? Belki test hatalıdır 🤷🏻♀️
ilkayyusuf Seymamommm bende de pcos var bir kere korunmadan iliskiye girdim ve hemen hamile kaldim onun için tedbiri elden birakmayin bence.
Nrgngr Seymamommm bende kızımı böyle öğrenmiştim var bence silik de olsa görünüyor daha yeni muhtemelen hayırlı olsun ama en net kan vermek 😊
ilkayyusuf Seymamommm kan verin ya da predictor early gebelik testi alin o daha dogru sonuc cikariyor birde gebelik testlerinin son kullanma tarihine bakin mutlaka s.ktsi gecmislerde yanilma payi daha fazla
Seymamommm ilkayyusuf çok teşekkür ederim daha önce duymuştum o testi ama denemek nasip olmadı alayım hemen bir de 2 . Defa yine yaptım negatif çıktı bu defa da ve testlerin son kullanma tarihi de 2025 bilemedim ya böyle birşey mümkünmü acaba
Seymamommm ilkayyusuf aslında istiyoruz bebek ondan biraz da rahatım bendeki pcos ileri seviye de ve doktor hormon alırsan belki 2. Çocuğun olmaz dedi o yüzden önermiyor korunmayı