anneyimben25 Kızlar deterjan koyma gözünün içi bazen havasız kaldığı için küfleniyor orayı nasıl neyle temizliyorsunuz
Kuzeymomss anneyimben25 bir ara her çamaşır da çıkarıp yıkıyordum, şimdide hafta da bir falan çıkarıp yıkıyorum küflenme yaşamadım hiç
ikiprensannesi53_ anneyimben25 islak bezle siliyorum bisey yapmıyorum ama benimki hiç küflenmedi normal deterjan kalıntılarını temizliyorum
anneyimben25 BalBadem3 NariNariKiminYari Kepekekmegi ikiprensannesi53_ Kuzeymomss Kızlar çıkarılan kısım değilde onun içerisi yani çıkardıktan sonra o bölmenin içi siyah siyah oluyo benimkinde ve rutubet kokuyo sürekli kazan temizliğide yapıyırum sürekli siliyorumda her çamaşır bitiminden sonra açıyırum havalansın diye neden öyle oluyo anlamadım
Kepekekmegi anneyimben25 hiç küflenme yaşamadım ama belirli aralıklarla çıkartıp yıkıyorum deterjan kalıntılarını
NariNariKiminYari anneyimben25 deterjan biriktiğini görürsem çıkarıp yıkıyorum hiç küflendiğini görmedim
Kepekekmegi anneyimben25 hiç başıma gelmedi bilemiyorum servisi bir arayın isterseniz pek normal değil