Asliaker Deletedmom_63 philips avent yavaş akışlı biberon bizim ilk başlarda hayatımızı kurtardı hem yavaş geliyor iyice doyuyor hemde tek delikli ama fiyatı yüksek biraz
izd Deletedmom_63 açıkçası “anne memesine yakın” ifadesi tam bir ticari gazlama, öyle bir emzik yok :) en fazla yavaş akım olabilir..
Asliaker Deletedmom_63 bizde 2 aya yakındır kullanıyoruz bi sorun yaşamadık birde chicco ya bakın isterseniz oda güzel
Tugce0142 Deletedmom_63 lansinoh kullanıyorum memnunum mama vermiyorum ama dışarı çıkarken sütümü sağıp öyle veriyorum
ArvenMom Deletedmom_63 biberon emzik avent tercih ettik kızım sadece o biberonlarda içiyo yada sadece avent tutuyo diğerlerini diliyle itiyor
IB0908 Deletedmom_63 tomme tiple ve Dr. Browns kullandık ikiside anti kolikti akış olarak dr.browns daha yavaş ve yolumuza onunla devam ediyoruz
IB0908 Deletedmom_63 https://app.hps.im/d7ct/2a7yctru buyrun burada geniş ağız dar ağız cam Pp hepsi var bu model yani options + ben dar ağız Pp kullanıyorum cam ağır çünkü yüzüne falan risk almak istemedim birde kırılma durumu var tabi