Deletedmom115 MelikeMila O kadar şey aldım hiç kullanmadı yani kaşıyıcı olarak kullanmadı onun yerine elini tercih etti. Bebedor markasına bakabilirsiniz.
Durucugunannesi MelikeMila memnun kalmadığım şeyi söyleyeyim babyjem eldiven şeklinde diş kaşıyıcı. 40liram çöpe gitti
Mugurs MelikeMila en güzel diş kaşıyıcı taze sogan 🥰👍🏻Verin eline kemirsin dursun🥰Yeşil soğan, dişetlerindeki kaşınmayı ve ağrıyı çok hızlı bir şekilde kesecek ve bebeğinizi rahatlatacaktır.
Fulyag MelikeMila bebedorun sulu dişliği var 3 çıkıntılı bir de tutma yeri var onu buzluğa koyup veriyorum biraz rahatlatıyor
Saripapatyaannesi34 Durucugunannesi al benden de o kadar yüzüne bile bakmıyor kızım allahtan ben 18tl verdim😁
Saripapatyaannesi34 Mugurs kuru soğanda çok iyi bu konuda ben veriyorum gözleri yana yana hem emiyo hem ısırıyo alinca kızıyo😀
Mugurs MelikeMila acısını dindiriyor yaksa bıle sevıyor bebekler🥰 taze soğan deneyebılırsıniz kuru soğanı denemedım daha cok yakabılır😊
ZeynepAdam MelikeMila cesitli dis kasiyicilar aldim ama o elini ve diger farkli seyleri tercih etti hep. Ama asil verimi taze sogan pirasa havuc biber( ince kahvaltilik olan turu) salatalik tan aldim. Hem disini kasidi hem de kemirip yedi 👍
ZeynepAdam MelikeMila 5. Ayindan beri veriyorum yaninda duruyorum tabi disi cikinca disleyip buyuk parca isirabiliyor cunku.