Beraninannesii Kızlar bugün çok büyük bir kaza atlattık Rabbime şükürler olsun hicbirimizie birşey olmadı ama çok korktuk böyle büyük kaza atlatanlar hayr olarak ne yapıyorsunuz
Marianne Beraninannesii adak kestiriyorum. Normalde ihtiyacı olan insanlara maddi yardım etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar.
Ogulluana Beraninannesii hayirin büyüğü küçüğü olmaz derler içinden ne geliyorsa durumun neye musaitse. cok geçmiş olsun.
midekoruyucu Beraninannesii çok geçmiş olsun. Sadaka verin birilerine yardım edin elinizden ne geliyorsa. Yardımın büyüğü küçüğü olmaz 🤲🏼
Beraninannesii Marianne Ogulluana Nursena0606 midekoruyucu Sedaminel41 silaa66 omerinannesi_2705 findikbrnlu0_ Whatornot Mlk16 Selimikomom Feyzosumunannesi Yorumlarınız için Allah razı olsun 🌸♥️ Elimizden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalışacağız inşallah 🤍
Sedaminel41 Beraninannesii çok geçmiş olsun Rabbım beterinden korusun cümlemizi Direk sadaka verin adak kesmek herkesin bütçesine uymayabilir hayr yapmanın büyüğü küçüğü olmaz ben çocuk sevindiririm direk ya bayramlık alın durumu müsait olmayan bikac çocuğa veya bi yere sadaka verin 🙏🏻
omerinannesi_2705 Beraninannesii Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun 🌸 Hayr olarak tuz dağıtılır derler böyle bir kaza atlatınca vs. ama sadaka da verebilirsiniz yoksul birilerine
Whatornot Beraninannesii kızımın her hastaneden çıkışında hayvan kestirip dağıttık ama amddi durumunuz yoksa ihtiyacı olan birine içinde tuz ve ekmek içeren erzak kolisi verin
Mlk16 Beraninannesii maddi durumunuza göre hareket edin yetiyorsa kurban kestirip etini durumu olmayanlara dağıtın. Yada küçük çocuğu olan kocası olmayan birine para verin alışveriş yapın çocukların seveceği yiyeceklerden alın özellikle. Önümüz bayram çocuklara bayramlık alın
Feyzosumunannesi Beraninannesii çok çok geçmiş olsun Rabbım beterinden korusun.bir garibanın evine erzak alabilirsiniz çocuk sevindiirp bayram geliyor kıyafet ayakkabı vs alabilirsiniz. Yani illa büyük büyük şeylere gerek yok maddi durumunuz neye el veriyorsa onu yapın önemli olan niyet