tiredmom_ Merhabalar Bebeğimin kabızlık problemi çok oluyor Ek gıdadan sonra özellikle ne yaptıysam geçiremedim bir türlü Doktora gittim doktor da bana soğuk sıkım Hindistan cevizi yağını bir tatlı kaşığı yedirmemi söyledi Öyle bir şey duyan var mı acaba Benim bildiğim Hindistan cevizi yağı saça sürülür yüze sürülür de yenir mi bilmiyorum
Bebegimuyumuyorr tiredmom_ İll defa duyuyorum ben bebeğime kabız olmasın diye zeytinyagı içiriyordum hep
Ysmndnz_ tiredmom_ Tabiki yenilir ben kahveme ekliyorum pirinç pilavını onunla yapıyorum kek vesaire Hindistan cevizi yağı ile yapıyorum .
MeTeCa tiredmom_ Bizi hep trans yağlara, margarinlere alıştırdıkları için doğal yağları pek bilmiyoruz. Yemek de yapılır, kahveme de koyardım. Vücuda da, saç ucuna da sürülür. Çok faydalı güzel bir yağdır 🌸
Deletedmom_79 tiredmom_ yenir ilk amacı gıdadır zaten sonradan bakım ürünü oldu tıpkı zeytinyağı gibi.
Birgocmenkustuo tiredmom_ bebegimin sut proteini alerjisi var ve bu nedenle onun için yaptigim kurabiyelere hindistancevizi yağı koyuyorum.