sukriye1 bir tatile gidecegim suan bebegim 3 aylık araştırdım kadarıyla 4 aydan önce girmesini pek uygun bulmuyorlar sizler ilk denizle ne zaman tanıştınız?
beyzzsenturkk_ sukriye1 temmuzda 6. ayını doldurmus olacak biz denemeyi düşünüyoruz ama cok uzun süre tutulmaması öneriliyor ben enfeksiyon acısından cok güvenemiyorum denize
Benimdunyamm sukriye1 10 buçuk aylık kızım zaten deniz olan yerde yaşıyoruz havalar az daha ısınsın denize sokacağım
Minigim24 sukriye1 5 aya 10 gün vardı girdi oğlum, tabi çok bırakmadık günde 10-15 dk girdirip cıkarıyorduk havuza hiç girmedi sadece denize girdikdik bir sorun yaşamadık çok şükür ama çoğu kişi 6 ayı tamamlasın diyor biz beklemedik acıkcası🤷🏻♀️
melo23 sukriye1 doktorlar 6.ay aşısından 10 gün sonra falan öneriyor 6 aydan küçük önermiyor , yetersiz aşı sebebiyle önermiyorlar
Balbebekim Bebekle mi alakalı bilmiyorum ama bazıları daha kırkı çıkmadan bile girdiriyor. Bende korkumdan evden bile kımıldayamıyorum daha bir aylık olduk biz de bu sene tatil yok bize 😔😔
Havvaa-Nilasya 8 aylik girdi şuan tatildeyim biraz havuz biraz deniz yaptık ama çok uzun süre suda bırakmadım şuan korkmasın diye