Kubradaghan01 Merhaba anneler Benim oğlum doğduğu günden beri mama+meme olarak devam ediyor. Sütüm az olduğu için 2 yada 3 saate bir 90ml veya 120 ml mama veriyorum acaba çok mu içiyor endişede ediyorum. 40 günlüğüz bu arada 5 kiloyuz
fatmamelis Kubradaghan01 biz 4 buçuk Aylığız bir tek geceleri yatırırken mama veriyorum 120 CC , size şu an 120 çok bence 🤷🏻♀️ ben o zamanlar 60 CC falan veriyordum
espalp Kubradaghan01 51 günlüğüz biz de meme + mama gidiyoruz. Şimdiye kadar 60 cc den fazla vermedim hiç 🙄 Bir de iki, üç saat sık değil mi?
Sebahatkrk78 Kubradaghan01 benim bebeğim 3 aylık 3 saatte 90 cc veriyorum ama bebek ne kadar isterse o kadar ver o dönemde doydugunu bilmiyor daha her çocuk aynı olmuyo iştah konusunda
Selin1 Kubradaghan01 tabikide fazla içiyor benim oğlum 40 li iken 30 CC iciyordu 3 ay 26 gunluguz yeni 120 veriyorum bizde meme+mama şeklinde gidiyoruz
Aybars_m Canım mamayı kilosuna göre hesaplayıp veriyorsun. Ama sütünün ne kadar geldiğide önemli. Bende aynı şekilde besliyorum. Sütümün ne kadar geldiğini bilmek için sağip o şekilde veriyorum
Kubradaghan01 Aybars_m sütüm iki göğsümden en fazla 50 60ml arası geliyor hemen de dolmuyor göğüslerim
Aybars_m Kubradaghan01 benimde aynı şekilde geliyor. Ama bencede ml olarak çok fazla veriyorsunuz. Ben en fazla 60 ml veriyorum
Kubradaghan01 espalp ben normal olan 2 yada 3 saat diye biliyorum. Ha yanlışta biliyor olabilirim. Siz kaç saate bir veriyorsunuz bu arada beni bi sabah bi akşam emiyor sütüm çok az gelmiyor çünkü
espalp Kubradaghan01 emme miktarıyla alakalı sanırım. Sonuçta doymayınca ağlıyorlar. Kusura bakmayın ben bilmeden yorum yaptım
Alptugseyma Kubradaghan01 canım doktor 2 saat ideal dedi ama sen 120 vok veriyorsun onu 90 yap ben mamayla besliyorum 90 ideal
Kubradaghan01 Aybars_m 60 ml verince doymuyor ama doktor da bebekler kendi belirler doyacağı miktarı demişti.
Banu_alper Biz 1 ayligiz doktor 90cc 3 saatte bir verin dedi geceleri 4 saatte bir yapiyorum cogu zaman 3. Saatte kendi uyaniyor uyanmazsa 4. Saatte ben kaldirip veriyorum 2 aylik olana boyle devam o vakitten sonra kendi acikip uyandığında yrdireceksin dedi doktorumuz
Kubradaghan01 Banu_alper geceleri bizim 5 saate bir oluyor kendi uyanana kadar ben kaldırmıyorum.acıktığı zaman ağlıyor uyanıyor mama veriyorum bende
Kubradaghan01 Superisi 5 6 saate o kadar miktar sütüm oluyor yemediğim içmediğim şey kalmadı süt artırmak için artmıyor bende mama ile takviye yapıyorum. Mamayı ben çok çok acıktığı zaman 2 saate bir veriyorum ama çoğu zaman 3 saate bir veriyorum.
Superisi Kubradaghan01 benimde öyle günde toplasan 30 ml zor çıkıyor bende mama ile besliyorum doktor aptamil conformil önerdi onu kullanıyorum 2 saatte bir 60 ml veriyorum doktor önerdi bu şekilde vermemi herşeyi denedim ama sütüm olmuyor doğumdan sonra çok ağladım bazı sıkıntılar vardı o yüzden sütüm kesildi diye düşünüyorum