Elisdemet Kızlar bebeklerinize yumurtayı ne ile yedirdiniz yemiyor midesi bulandı ilk defa her şeyi yerdi 6 aylık
kayraninannesiiii Elisdemet omlet, krep, pankek, mücver, yumurta muz avakado ceviz pekmez karışımı gibi. Bence tek başına yemiyorsa bu şekilde yemesi de yeterli ☺️
Buglemmim Elisdemet benim kızım bir yaşına kadar yumurta yediremedim midesini bulandırıyordu şimdi tereyağında pişiriyorum ama tamdeğil yoğurtla veriyorum 19 aylık benim kızım sizde az pişmiş yapabilirsiniz
kivircikannesi Elisdemet Haşlayıp biraz zeytinyağı koyup veriyorum.Tereyaginda kavurup veriyorum. Avakado ile karışırtirinca da seviyor. Benim kız her türlü seviyor☺️
Elizgenc58 Elisdemet doktor 8 aylık başlayın diyor ama etken mi başladınız acaba labne ile verebilirsiniz
Hobbalayarim Elisdemet bende muz labne ceviz ev yapımı bebe bisküvisi bu şekilde birazcık sıvılaştırır içine sarısını katıp yediriyorum
Hobbalayarim Elisdemet valla benim arada beyazı da karışıyor omlette biraz hiç bisey olmadı 😀 onun amacı alerji durumuna karşı
Aslananne1 Elisdemet omlet olarak yiyor pankek sevmiyor benim ki omlet seviyor bnde çeşitlendiriyorum bazen menemen yapıyorum.