AnGeL_24 Merhabalar 3,4 gundur ki boyleyim yani cok su da icmiyorum gun erzinde 200,250 ml su anca iciyorum oda sabahlari kahfaltida idrar yapdigimda bitirene yakin vajinamda batma oluyor ve kendiliginden ikiniyorum kawinmam yok ama sizce neden ola bilir
AnGeL_24 Umarim gorursunuz 10,15 bazen 5 dakikadan bir idrarim geliyor sikildim doktora gitmeyede utaniyorum
gamzeruzgarr AnGeL_24 canım idrar yollarında enfeksiyon olmuş 🥺 hiç utanma git doktora ilaç versin hemen gecer. Muayene etmiyo zaten idrarımı yaparken yanma oluyor ve sık gidiyorum dediğin anda bu şase var onu verip gönderiyo.aile hekimine bile gidebilirsin
merkursavascisi_06 AnGeL_24 niye utanıyosunuz sağlık bu durum Allah korusun böbreklerinize zarar gelir. Az su içmeyin enfeksiyon olmuş çok su içerek atılır enfeksiyon. Tek kullanımlık ilaçla ilk aşamada sıkıntınız gitmesi için içersiniz sonra da antibiyotik tedavisiyle enfeksiyon gider . Çözümü olan şeyler için kendinize niye eziyet ediyorsunuz 😇
gamzeruzgarr AnGeL_24 yok canım o kadar kötü bişey değil. Sadece acısını bildigim için git dedim. Evde kendiliğinden geçmez. Ama ilaçla hemen toparlarsin. Ayağını sıcak tut bi de
Tatlican AnGeL_24 yok korkulacak birsey degil.anlattiginiza gore banada idrar enfeksiyonu gibi geldi.ilerlemeden gidin sonra daha uzun sürede gecer
AnGeL_24 merkursavascisi_06 gamzeruzgarr jap Dokdorun odasi ozel diyilki yalniz girilsin gerkes oda da oluyor biri biwey soyledigi zaman herkes duyuyor o yuzden de utaniyorum mesela ewimle birlikde oldugum zaman vajinamda şişlik oluyor herkes duyucak diye utaniyorum