Çok iyi bir kalemim olmasada dilim döndüğünce size 7 hafta erkenden gelen kuzum dan bahsedicem çok okudum burda doğum hikayelerini şimdi sıra bende tam 39 haflalıkken 2 gün önceden başladı sancım 2 gün üst üste hantahaneye gittik birincisinde hiç açılmam yoktu yalancı sancı deyip agrıdan duramadığı için çok çok az miktarda morfin verip eve gönderdiler 5-6 saat yatarsın dedi doktor böylece sancıları hissetmem diye aynen öylede oldu 5-6 saat deliksiz yattım tabi morfin etkisi gidince düzensizsancıları tekrar hissettim o halde kalktım sabah temizliğimi yaptım o arada dogum nişanımda geldi çantamı aldım haydı doğuma dedim eşime hastahanede oturup kalkmıyacam dedim normal doğumdan vazgeçtim sezeryana alsınlar dedim ve gittik
ebe tekrar muayene etti 1 buçuk santim açıkma var eve gidin bekleyin dedi bende öluyorum sancıdan beni sezeryana alın dedim doktor tamam dedi ama 2 saat süre verelim eyer 3 cm olursa bekleyelim dedi ok dedim 2 saate kadar sancılar düzene girdi eve açılma başladı ben çığlıklar atıyordum ağlıyordum resmen öldum doktor artık dayanamadığımı görünce epidural erken verelim dedi 12 saat doğunca yani 10 cm acılıncaya kadar epidural verdiler sonra doğum başladı suyumu patlattılar ikınmaya başladım
ve doğum oldu bebek kucağıma attılar hemen tarif edilemez bir duyguydu şu an bile aglıyorum yazarken bebek mosmordu ağlamadı 5 -10 dakka uğraştılar sonra ağladı doğum anında oksijensiz kalmış kuçagıma sadece dogum sırasında alabildim hemen kuveze koydular biz çok çaresizdik ben sadece aglıyordum ambulansla hemen başka bir hastahaneye sefk ettiler 3 gün soguk tedavisi gördü toplamda 5 gün kaldı tabi bende hastahanede Kaldım çok ama çok zor günlerdi
doktor herşey yolunda beyin normale döndü deyince bebeğimizi alıp eve geldik çok şükür şimdi 3 aylık gayet saglıklı görünüyor . Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Herkese saglıklı doğumlar bu arada ben doğum yapmak için yanıp tutuşuyordum siz benim gibi olmayın lütfen sabırla dogumunuzu bekleyin ve hep dua edin saglıklı gunler 💗