_melegimveben_ Dün bütün gün emmek istedi bir nevi emzik yerine de kullanıldım sjsj en son canıma tak etti saat 01:30 oldu uyumak yok memeyi bırakıyor biraz bekliyorum beşiğine koyuyorum hemen aglıyor emzik verdim acaba emziği cıkarma lı mıyım biraz daha dalınca meme reddi yaşamaktan korkuyorum ve mu damat diş bozukluğu olur diye daha 11 günlüğüz
Nrgngr _melegimveben_ şuan çok yeni emizk bilmiyorum veren arkadaşlar ne der en güvendiği yer meme şuan emmek istemesi çok normal ilk 1 2 ay öyle oluyor sonrasında emmesi kısalıyor evet siz de yorgunsunuz hepimizin başından geçiyor ama biraz sabır ve bolca temas ile geçer bu günler 😌
Nazlimu_ _melegimveben_ kızım doğar doğmaz verdim ben emziği. 1 yaşında hala emiyor. Hiç sorun yaşamadık. Meme reddi de olmadı. İyiki vermişim canım emziğimiz o bizim herşeyimiz 😂
hayalperest2310 _melegimveben_ ver canım alıştır ben vermedim yaptım o hatayı sonradan almıyor annem ikinci günü verdi çok güzel alıp emdi sonra ben istemedim biraz geçsin daha küçük kıyamadım sonra naptıysam almadı 🤦🏼♀️
_melegimveben_ Nrgngr evet zaten emziği cok fazla tutmadı memede daha iyi hissediyor kendini sanırım o mutlu olsun ben sürekli emziririm ama gaz da yapıyor
Minikmeva Ben de doğar doğmaz emzik verdim meme reddi de yaşamadık, bence emzik büyük kolaylık Kızımın uykuya dalmasını kolaylaştırıyor, karnı tok olduğundan eminsem ve buna rağmen huysuzlanıyorsa veriyorum
Nrgngr _melegimveben_ emzik benimki de tutmadı ya ara ara deneyin tutar belki bazıları doğar doğmaz veriyor bende meme reddi olur diye korkup 3 haftalikken felan denemiştim ama sonuç başarısız 😂 ilk 2 3 ay çok sık emiyorlar ama sonrasında arası uzuyor emzige de ihtiyaç kalmıyor
merkursavascisi_06 _melegimveben_ emzikten çok biberon meme reddi yapıyo bence emzikten korkmayın meme reddi açısından