Nily Arkadaslar Sma kullaniyorduk simdi hipp combiotic aldik onu deniycez Ama birsey sormak istiuorum kilo alimi nasil ve hipp organic ile combiotic ayni mamami farki ne acaba Biz yanlis almadik insallah🤭 bilgisi olan varmi
Mtg Nily biz kullaniyoruz dogdugu gunden itibaren aradaki farki bilmiyorum ama kilo alimi iyi ahh bide pahali olmasa hem organik kabiz gaz yapmiyo en iyisi bnce
Nily [bilinmeyen] canm on kisimda 3 daire var Sadece laktoz iceirir gos ve lcpufa ilave edilmistir yaziuor. Sanirim soylediyin bu Ve icindekilerde nisasta yok Tadi kotu falan demks bazi arkadaslar insallah yer kizim Sma kullandik bikutu mahfoldu cocuk kakasini zar zor yapiyo Tek umudum bu mama duzeltsin insallah😪😪
Mlsyldz Nily ilk başta aptamil kullandık gaz sorunu yuzundn sma ya geçtik iyidr diye bebegim kakasini yapamadı zeytinyağı koyup öyle yaptı doktora sordgmda sma da bu şikayeti hep alıyoruz dedi kutuyu bitirmedn hippe geçtik ve gercktn memnunm htta zor bulunuyoms cogu eczane siparis uzerine getiriyoms buldugm zmn stok yapıcm resmn htta 900 gr varmış denk gelirsem ondn alicm
Nily Kubra34 ozmn tam bizlik :) Kaka yapma sorunu var biraz baya zorlanio insallah duzelir bu mmamayla
Nily Mlsyldz cok sevindim insallah benm kizimida rahatlatir hipp Ben ebebekten aldim baya vardi orda 350gr aldim tabi dneemek amacli Sma lanet olasi mahfetti cocuumu
Mlsyldz Nily eminm sizde memnn kalirsnz evet ebebekte jokerde flnda varms artk her gttgmde stoklicm hippi kullanmaya basladigmzdn beri kontrlumz olmsmsti 1 haftadr kullaniyorz bzde haftaya hem ilk ay aşımız var bakalım kilo alımı nasil yaramismi mama gün içinde anne sütude veriyorum ama genelde mama agirlkli besleniyo sütüm az olduğu için
Ennur Nily Hipp combiotic de probiyotik ve prebiyotiklif var ama hipp organikte Sadece prebiyotiklif var mesela kullandığınız sma da hiçbiri yok kullandığınız sma dan daha iyi ikiside ☺️
EfeD30 Bizde sma kullandık fena kabız yaptı 900gr almistik bide resmen kutu tamamen kaldi, aptamile dönduk aptamilde kabızlığa iyi geldi ama yinede cok cok iyi degil cünku günde 1 kere kaka yapıyo bebeģim, gaz felaket yapti aptamil, suan az kaldi mamasi bitmesini bekliyorum bende hipp deniycem ama burda bi yaziyda okumustum hipp gaz sorunu yada kabizlik yapmiyomus ama kiloda aldirmiyo diye okumustum nedir ne degildir bilmiyorum kullananlardan yazan olursa kilo durumunu? Birde evet hangisinden alicaz combiotik mi alıcaz bende onu öğreneyim
Kubra34 EfeD30 combiatic alın gaz için önerilen bir mama ben kullanıyorum şimdi gaz sorunu azaldı diye arada sadece hipp aldıgımda oldu kilo alımında sorun olmadı
Ddmyvz Nily hipp mamada smaya göre probiyotik var o yüzden bebeğinizin sindirimi daha iyi olacak insallah:)
[silindi] Nily cpmbiotic olanda probiyotik var bebekte gaz problemi varsa onu öneriyorlar normalde. Geri kalan herşey aynı diğeriyle