bonbonjelibon Kızlar bebeğimin yanaklarında hatta boynunda egzama çıktı bi yanağı çok kağşınıyor. Doktor senin yediğin et süt yumurta ya da peynirden dolayı dedi. Krem kullanıyrm ama geçmiyor. Boynunda var tomurcuk tomurcuk.😔var mı kesin bi çaresini bilen
Mirac_21032019 bonbonjelibon bekliyim burda ayni durum 1 haftadir bizdede var krem aldim ama etkilemedi
Htlpyrk bonbonjelibon kac aylik bebeginiz? Eger su icebilecek kadar buyudu ise su kalitesi yuksek su icirin. Veya eczanelerde satilan ingiliz karbonati var suyun kalitesini yukseltir phsini artirir. Suyun icine atin icirin sizde icin. Birde yogurt otu var aktardan alip demleyip siz icin sutunuzden bebeginize de gecsin. Egzamanin en dogal tedavisi yogurt otu ve kaliteli su. Gecmis olsun sifa bulsun insallah.
tisimimila bonbonjelibon benim kızımda da vardı linola diye bir yüz kremi var onu kullanıyorum yatıştırıyor ancak koleidon diye probiyotik vermişti doktor kolik için onu kullanınca geçmişti şişe bitince kullanmayı bıraktım kızımın yanakları gene alevlendi sonra araştırdım meğer probiyotik bebeklerde alerjiyi baskılıyormuş hemen kullanmaya başladım 3-4 güne toparladı 1 yaşına kadar kullanmayı düşünüyorum artık
Oznurozer Büyüdükçe sizde yediklerinize dikkat ettikçe yavaş yavaş geçiyor. Deterjan kokusu baharat acı falanda azdırıyor onlarada dikkat edin