Deletedmom812 Artık psikolojim bozuldu çok takıyorum kafama ne yapacam çok güçsüz hasta gibi gözüküyo gözüme ama sağlıklı çok şükür anne sütü alıyo meme reddimiz geçmiyor ne yapayım ben 6 ay 6 günlüğüz 73 cm 6800 kilomuz 😢
nilbuglem Deletedmom812 kafaya takacak bir durum değil benim kzıımda aynı 😁ilk başlar bende üzülüyordum ama maşallah bir dakika yerinde durmuyor önemli olan sağlıklı olması 🙏🏻🙏🏻
melekmelek Deletedmom812 valla benim oğlum da 6 ayllıkken 6900dü. Hiçbi şey yapmadım şimdi 14 aylık yeni 10 kilo oldu. Napayım ki.. kafanıza takarsanız benim gibi aylarınızı kendinize zehir edersiniz ama yine de kilo almaz.. kafanıza takmazsanız rahat edersiniz...
Deletedmom812 Rahmeli herkes boyu uzun ondan göstermiyor diyor ama böylr kolları falan incecik geliyor gözüme
Rahmeli Benim oğlumda tontik ama boyu kısa parmakları falan kısacık boya vercek diye bekliyorum bakalım🙃
Deletedmom812 Rahmeli mamayla mı besleniyor 6 ayını geçtiyse sarı mercimek kemik gelişimi için çok iyi çorba yapabilirsiniz
Rahmeli Deletedmom812 yok henüz 4 aylık.mama ve anne sütü birlikte.düzeltilmiş iki aylık.ikizlerim aynı besleniyor ama oğlum kızımdan daha iri ve uzun