ozoakkoyun Kızlar merhaba 3 aylık bebeğim var arada sütüm yetmeyince mama takviyesi yapıyorum aptamil aşırı gaz yaptı sonra aptamil conformil kullandım bebeğim sevmedi içmedi ve kustu mama Önerir misiniz
Melis1706 ozoakkoyun sma optipro hem kilo guzel aldiriyor en iyi mamalardan palm yagi yok bana saglik ocagindaki doktor ve hemsire en iyi diye onermisti
Gamzeliff ozoakkoyun Aptamil conformil eczane ürünü canm tıbbi amaçlı kolik bebekler için,kakayi çok kokutuyor ben onu bıraktım smdi Bebelac Gold kulkaniyoruz memnunum🌸
GayeAlparslan ozoakkoyun ilk 3 ay aptamil kullandım kabız oldu şuan bebelac kullanıyorum memnunum gaz sıkıntımızda geçti mamayı değiştirince
YaseminAsel ozoakkoyun ben sma aldım kızım beğenmedi bir kaç gün kullandık zorla ama kabız oldu biz aptamil prosyneo kullanıyoruz probiyotikli olduğu için kakasını falan düzenli yapıyor gaz sorunu da olmadı doktor önerisiyle almıştım ama güzel gidiyor
ozoakkoyun Misskokulum Gamzeliff aptamil ve bebelac gold arasında kalmıştım ama bebelac iyi mi bilmiyorum içindeki besinler
Happyymomms Golden goat veya hipp kullanabilirsiniz, golden goat keçi sütlü olduğu için anne sütüne en yakın mama demişti doktor kabız ve alerji yapmaması için genelde öneriliyor
YaseminAsel ozoakkoyun aptamilin biraz daha şekerli gibi tadının olduğunu söylüyorlar ama bilmiyorum sma aptamile göre bir tık daha kötü kokuyor gibi gelmişti bana tadı da yok gibi bir şey sma nın ama aptamilden hafif bir tat geliyor bir de dediğim gibi probiyotikli olduğu için kabızlık yapmadığından daha rahat ettik
Gamzeliff ozoakkoyun zaten çoğu mamalarda besin değerleri üç aşağı beş yukarı aynı canım önemli olan bebeğe yaraması onuda deneye deneye
Melis1706 ozoakkoyun onu bilmiyorum ya comfort cesidide var ama o ne icin tam bilmiyorum cunku eczaneye sordugumda bana farkini cevap veremedi tam bilmiyordu oda ama bana optipro onerdikleri icin almistim nestlede calisan bir tanidik abla var o demisti bide o iyi diye bu bize gaz yapmamisti ama yanlis bilgi olmasin siz iki cesidinede bakin
Anneolmak93 ozoakkoyun Melis1706 optpro sma hem anne sütü alan hem mama kullanan bebekler için uygun muş canım comfort sadece mama kullanan gazlı bebekler için
tekbasimabakiyorum ozoakkoyun hipp organic combiotic kullanıyorum, gaz ya da kabız yapmadı. Üç günde bir de olsa kaka yapıyor.