serraozgul Bez değiştirdim altını pamuk ıslatıp siliyorum her gün altını yıkıyorum yumurta domates aşırı baharat tüketmiyorum neden olabilir çözemedim ya
Habibe93 serraozgul Pişik için arkonun tüp seklinde olan kremini kullanın çok ise yarıyor 1 günde geçmişti
n_mzlmm serraozgul bizimde aynıı. 4 farklı krem sürdüm geçmedi. Sar kantaron yağını çok duydum sipariş ettim gelmesini bekliyorum.Birde bezini değiştim. Bakalım ne kadar etkili olacak
garipbiranne serraozgul hamizinc kremini bir deneyin derim bepantol olsun Diger pişikler olsun kullandım Ama aşrı olan kızarıklıgı bile sürdüğüm gün geçiren bi krem tabi sizin bebegin Farklı alerji vs yoksa
muzlurulopasta Yazık yavrum bir aydır pişik mi çekiyor yaaaa? Kıyamam. Peki Travazol denediniz mi? Pişiğe bire bir.
Edada serraozgul travazol ve fucidin üstüne tanımam pisik konusunda hemen geçirir deneyin madecassolda cildini yeniler iyi gelir bu üçünü doktorumuz yazmıştı pisiğinin halini gorseydiniz çok kötüydü yanık gibiydi o derece ve iki günde gecirdi
seher_gurgil serraozgul aynı sorunu yaşadım en iyi pişik kremlerini kullandım tek iyi gelen vazelindi tavsiyem gerçekten odur.
Derya5854 serraozgul serraozgul hamatan üstüne tanımam bol sur pamukla sil altını suyla ıslak mendil kullanma 5 dk havalandır 4güne hiçbir şey kalmıyor