NaimeYilmaz [bilinmeyen] Ben akıskna bıraktım yemıyorsan yeme dedım sonunda 😅 şimdi vermıyorum aglamaya baslaynca verıyorum bıtırıyor 🤷♀️ 4 saatte bır ıstıyor
ErtugrulAnnesii [bilinmeyen] ben hala böyleyim 4. Ayda başladık etrafı keşfetmekten sağa sola bakmaktan içemiyordu kilo alımımızı da cok etkiledi sonra uykusunda içirmeyle buldum çözümü her mama içeceği zaman uyutamasam da mayıştırıyordum öyle içiyor ama uyanıkken asla içmiyor 8aylığız hala aynı ek gıdaya geçtikde rahatladık uyanıkken ek gıda yiyor uyurken mama takviyesiyle geçiyor zaman.
Kubra34 [bilinmeyen] valla ben de anlamıyorumki canım, 120cc de zorluyorum ama olmuyor 150 veriyorum tabi bazen bunun yarısı benim sütüm bitince diger yarısı mama olabiliyor. Doymayann bebek yapmışım diyorum ama gaz sorunu oluyor bu şekilde de hep aç🤷🏻♀️
Kubra34 NaimeYilmaz Ben de gece ve uykulu halleri hariç mama veriyorum veya sagdıgım sütüveriyorum ama değişmiyor🤷🏻♀️
NaimeYilmaz [bilinmeyen] evet başlayacam inşallah . Elme suyuyla baslıcam 😊 6.aya bız öğün olarak yemeğe baslarız dıyendusunuyorum
Ertugrulunannesi [bilinmeyen] aynı belirtiler bizdede var bugun doktora götürdüm o sebepten değil öksürük icin ama genel kontrol yapldı kilo alımı cok guzel dedi surekli kusuyor bebegm her mamadan sonra evolvia ac kullanıyoruz doktor kilosu iyi oldugu icin kusmaya bsey demiyoruz kusablr dedi öksürük de kusmadan kaynaklı olablr dedi ama dedgnz gbi istahszlık salya akntsı biberonu agzda geveleme bizdede var sanrm dis ckarma belirtileri erken daha henuz ama belirtiler onceden baslyor sanrm
Kubra34 [bilinmeyen] İnşallah düzelir canım ara ara oluyor diyorlar beslenme reddi, bizimki yiyor ama yarımsaatte içiyor kafa hiç durmuyor biberonu çeke çeke etrafına bakınarak filan.Kilosu iyi çok şükür 3aylık tartıda 6700dü şimdi 4aya girecek kaç oldu bilmiyorum🤷🏻♀️