Eslimebrar Merhaba kizlar oğlumun vücudu soğuk ama avuçları ve ayağının altin çok sıcak ağrı kesici verdim ama ne yapacağımı bilmiyorum ilk defa böyle birşeyle karşılaştım sizin böyle oldu mu yada neden böyle olabilir ?
Emine003 Eslimebrar vücudu soğuk derken ellerine ayaklarına göre normal mi demek istedin canım yoksa gerçekten soğuk mu vücudu
Cennet_kusu2891 Eslimebrar yegenım her zaman bu şekılde ateşlenir lütfen dikkat edin bu gizli ateş farkedılmez cogunluk la sürekli kontrol edin olmazsa soguk duşa sokun en olmadı hastaneye oturun sıcaklık azalmazsa
Eslimebrar Emine003 soğuktan kastım elleri ve ayaklarına göre normal pencereyi açtım soydum onu vücudu buz gibi oldu ama ayak ve el aynı
Emine003 Eslimebrar Allah Allah iki tane çocuğum var canım hiç başıma gelmedi dikkat et eğer bi değişiklik görürsen doktroa götür canım
Emine003 Eslimebrar Dikkatli ol sen kuzum ara ara ateşini ölç konusuyosa büyükse yani sor bi boğazın acıyo mu diye
Gokturk_ Eslimebrar Benim oğlum her diş zamanı avuç içleri yanar o şekilde ama vücudunda veya kafasında sıcaklık olmaz canım .Dişi falan mı çıkıyor acaba kaç aylık
Gokturk_ Eslimebrar hayır hiç korkma ben öyle olduğunda soğuk değil ama biraz ılık duş aldırıyorum kalın giydirmiyorum calpol verip yatırıyorum bugün olduğu gibi .Uyuyor şuanda bide bol bol emzir canım korkma
Emine003 Eslimebrar işte canım diş te olabilir belki şuan nasıl canım koltuk altından ölçtün mü canim öyle kaç çıkıyo