9693 2 ay oldu geçmedi ne yaptıysam ne kullandıysam olmadı 2. Bebeğim olmasına rağmen yara oldu uçları yarık yarık agzına aldıkça canım yanıyor emzirmek çok güzel ama keyif alamıyorum acıdan dolayı ne yapayım bana ne iyi gelir krem sürüyorum biraz hafifliyor agzına alınca tekrar aynısı oluyor benim gibi olan varmııı
Fasulye12 9693 garmastan emzirme pomadı ve gümüş kapaklar sayesinde çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım . Sızlamaya başladıığı zaman pomad çok rahatlatıyordu ve kısa zamanda iyileştiriyordu kapaklarla birlikte kullanınca. Burada okumuştum ; ayva çekirdeğini kaynatıp , çıkan jeli sürmek de çok iyi geliyormuş
Umutveannesi 9693 gümüş kapak tavsiye ederim anında etkisini gösteriyor. Ben üç gün kullandım bir daha yara olmadı hiç. İlk taktığım andan itibaren etkisini göstermeye başlamıştı
gzdtd 9693 Philipsin göğüs kalkanı sayesinde atlattım yaraları. Lansinoh krem de kullandım ama işe yaramadı. Kalkanlar ucunu nemli tuttuğu için çok fayda sağladı. Hala kullanıyorum gün içinde çok emzirirsem eğer.
Aleynaa12- Lansinoh meme ucu kremi denediniz mi benim göğüslerim de yarık yarikti emerken kanıyordu normal de de bazen kanıyordu emziremiyordum o kremi aldım 3 günde iyileşti ve bidaha olmadı bana çok faydası oldu inşallah size de olur geçmiş olsun
Milanbebek Umutveannesi emzirirken nasıl kullanıyorsunuz ? Benim bebeğim sürekli meme de ama canım çok yanıyor yaradan. Nasıl kullanılıyor anlatırmsnz
9693 Güğüs kalkanını bende aldım bakalım işe yarayacakmı çok nemli oluyor mantar olmaz demi uçlarım birkere yaşadım berbat bir durum
Aleynaa12- Milanbebek göğsünüzün ucuna yaran olan kısmına az bişey sürün çünkü yağlı bi krem yayın kremi emzirdikten sonra yatirinca yani bebeğinizin meme de olmadığı her fırsatta sürün ben öyle yapmıştım o şekilde geçti
Umutveannesi Milanbebek emmeyi bıraktığı an taktım. Emmek istediğinde çıkardım yıkadım, emme bitince tekrar taktım. İki üç saatte tamamen iyileştirdi. Yine de iki gün hep kullandım
minigiminannesiyim Herseyi, ama her seyi denemis biri olarak söylüyorum bende 2 sy cektik. Sadece garmastan pomat iyi geldi. Neler denemedim, sadece garmastan. Denemediyseniz mutlaka tavsiye ederim