Feyza_ Kızım 1 yaş aşısını oldu 4 gün ateşi sürdü ateş geçti vucudunda kırmızı benekler çıkıyor ne yapmamız lazım geçermi başına gelen varmı
asrinhatasi Feyza_ 4gün sonra mı çıktı benekler? Biz de 9.ayda da KKK aşısı olduk 4 5 gün sonra benekler olmuştu. Aynı hafta doktor demir ilacını değiştirdi o yaptı sandık.
Feyza_ asrinhatasi evet 4 gün sonra ateşi geçti sonra benekler çıktı…Peki sizde geçtimi çıkan benekler ne demişti doktor
asrinhatasi Feyza_ doktora gitmedik demir ilacının dozunu fazla verdik sandık ilacı kestik 3-4güne geçmişti kendiliğinden. Sonra prospektustaki ölçüden vermeye devam ettim. Ama aşıdan olduğunu hiç düşünmemiştim.
_glnr_ 1 yaş aşısından bir gün sonra benekler oldu iki güne geçti bende tereddüt edip burda post açmıştım görsel atarak deneyimli anneler hemen anladı
Feyza_ _glnr_ inşallah dediğiniz gibi olur içimi rahatlattınız sağolun insan korkuyo vucudu öyle kızarıp beneklenince…çokmuydu sizinki nasıldı aynısımı görmem açısından foto ekleyebilirmisiniz sorun olmazsa
_glnr_ Feyza_ gönderdiğim Görselde net gözükmüyor daha kırmızı ve çoktu telefondan kaynaklı böyle gözüküyor canım