omerinannesi_2705 Akşam yemeğinde ne var bakalım yazalım herkese fikir olsun bana da yarın için fikir olsun bugünden yapmayı düşünüyorum çünkü 🤭 Bugün menüde taze fasulye , pirinç pilavı ve cacık var 🌸
Tatlican omerinannesi_2705 Aksam yemeği yedik ama asl ogelen guzeldi 15 16 gundur aft yaralarimdan kisir yiyemiyordum yaptim doya doya yedim
Hkhjhhjjhjjj omerinannesi_2705 yarına güzel.fikir.oldu.yemeginiz bende mantar sote, bulgur pilav salata var canm
omerinannesi_2705 Tatlican Çok geçmiş olsun aft yaraları çok beter oluyor 🥺 Sağlık ocağına gitmiştim 2 hafta önce gargara ve krem verdi çok iyi geldi sizinde ağzınızda sık sık çıkıyorsa ismini verebilirim ilaçların🌸 Kısır için de afiyet olsun 🤭🌸
Tatlican omerinannesi_2705 Cok teşekkür ederim canm eltimde cok iyi geliyor dedi krem adi verdi ama ben tahlil yaptirmak istiyorum dogumdan sonra demir ve b 12 eksiliyor bu yararlarda sanırım ondan çıkıyor
omerinannesi_2705 Tatlican Evet banada ekstra cinko ve B12 vitamini verildi öyle yapsanız daha iyi olur🌸
omerinannesi_2705 hayal_perest yazın taze fasulye iyi gidiyor biz çok seviyoruz 🤭 Afiyet olsun size de 🌸🌸
hayal_perest omerinannesi_2705 ben normalde pek sevmem eşim seviyor diye yaptım. Bende bulgur pilavını yoğurtlayıp yedim🤭
omerinannesi_2705 Bugleminannesi28 Ayy yoğurtlu erişte bayılırım 🫠 Afiyet olsun 🌸 Bende yarın yapayım bari🤭
omerinannesi_2705 Bilgiliannee erişte makarnadan biz evde kendimiz kesiyoruz sizin kastettiğinizi anlamadım🤭🌸