Tatlican Mtbuaaa Aman bugun banada biri kadin tavsiye istiyor sen kendini araya sokma dedi tögbeee yarabbim😄
Ecemsultan Mtbuaaa ay çok yakışmış üstte kalsın☺️ bizimde düğünümüz var ama hamileyim o yüzden alamam
Balkizlarim Kelebekkkl kinini kusmuşsun bence delikanlı ol yorumunu bildir 🐒 ve seni kaldırsınlar zira üslup ve yorumun itici ne battı ki size resim atması gayet normal satış yapıyor 🤣
Balkizlarim Mtbuaaa gerçekler bilirsin beni az çok neyse o hakikaten maşallahın var sağlığın yerinde hamdolsun 🌸💓☺
Mtbuaaa ruveydaensar bazen bürünüyorum o hallere sonra şükrediyorum Psikoloji her zaman sağlam olmuyor çok teşekkür ederim canım benim 🙈🌸
ruveydaensar Mtbuaaa dinlenememe ve kendimi ihmal etmek zorunda kalma . Tatilden bile tedirgin olma hissinden yorulma …. hepsinin sebebi kızım ve uyku problemi. 11 aylık olacak hala cozemedik
Mtbuaaa ruveydaensar sıkma canını başka bir şey olmaasın Bunlar gelip geçici Birkaç ay sonra düzene oturur daha küçük bazı bebeklerin atakları zor geçiyor Yıpranıyoruz ama elden bir şey gelmiyor Yardım edebilecek biri varsa dinlen biraz gün içinde