Mdorukkk Bebiiss canım 41 günlüktü oğlum dikişli yaptırmadım ama hemen iyileşti üç dört güne toparladı 1 haftada iyiydi tamamen
tubasd Bebiiss dikişleri ne zaman düştü açıkçası hatırlamıyorum takip edemedim parca parça düştü 3 aylıktı ama ilk çişini yaptıysa zoru geçmiştir bugün biraz mız mız olur belki yarına normale döner Allah’ın izniyle
Ayyildiz35 Dikişleri çocuğun bünyesine bağlı olarak 2 hafta 20 içerisinde düşmesi beklenir. Ama çocuktan çocuğa değişir bu. Benim oğlum 38 günlüktü sünnet olduğunda, 10 gün içinde düştü. Pipisine kaka bılaşmamasına dikkat edin.
ankakusu5058 Bebiiss 2 hafta oldu bizim de yaptıralı 10 günde tamamen dikişleri düştü. 13 aylığız. İlk iki üç saat zor oldu sonrası kolaydı. Doktor bize karton bardak koyun dedi tahriş olmasın beze değip diye. Karton bardak koyunca benim de için rahat etti hareketli bi çocuk kısıtlayamıyoruz canı acır diye korkuyordum bardak iyi oldu günlük hayatına döndü ikinci gün
09012023 Bebiiss 1 ay olacak yaptıralım tamamen iyileşti bizim. Dikişler 20 güne tamamen düştü canım. İlk gün sadece çiş yaparken ağladı 3 güne tamamen acısı geçti yavaş yavaş da dikişler düştü
Madamehappyyyyy Bebiiss 9 gün oldu yavaştan başladı dikişler düşmeye ama diğer bölümler yara gibi duruyor her saat pansuman yapıyorum dezenfekte edip krem sürüyorum..ilk 48 saat hep kundak yapmamı istedi doktor kımıldayıp canını acıtmasın diye..🥹ve ilk 48 saat her 1 saatte pansuman yapıyordum.
1Cicianne Bebiiss canım ilk iki üç gün ağlar çişini yaptığında korkma. Daha sonra morluk oluşur 3-4 gün testislerin de normal 10 gün sürüyor dikişlerinin düşmesi ama 4. Günden sonra hiç olmamış gibi oluyor. Maşallah Sıyırma işlemini muhakkak yap ama dikişler yapışmasın Bizim dikişlerin 1 tanesi 15 gün düşmedi biraz kısık yerde kalmıştı ama kurumuştu yani belli bol yağla kremle ben bardak felan hiçbir şry kullanmadım büyük bez kullandım sadece tez zamanda iyleşir inşaallah hayırlı olsun 🧿😍