Kidssinprensi Merhaba bebeğim 32 günlük poposundan gazını rahat çıkarıyor ama ağzından asla çıkarmıyor karnı sert sürekli ağlıyor uyuyamıyor ne yapabilirim öneriniz var mı ?
Pnar_lina Kidssinprensi sırtına pat pat yap çıkmıyosa bebeği bacağına oturur şekilde koy dik oturttur sırtına pat pat yap çıkar bide gaz damlası kullan canım ben maflor kullanıyorum çok iyi
Pnar_lina Kidssinprensi karnına zeytinyağıyla veya bebe yağıyla masaj yap ILU ( I love you) masajı yap oda çok iyi
Sermin_ynk Kidssinprensi sap diye bir damla var doktor yazdı bize gerçekten çok etkili iyi geldi bize onu günde 3 kez verıyorum ve her vermemden sonra hem üstten hem alttan rahat gaz çıkarıyor
Anneyim-a Kidssinprensi ben çok çektim gazdan kolikti bebeğim 4 aylık yeni rahatladık yıkadığın kovaya ılık su koy yakmayacak şekilde içine koyun babası kafasından tutsun sende karnına masaj yap aşırı rahatlatıyordu kızımı sonrada yıkarsın metsil gaz damlasıda çok iyi geldi bize doktoruna sorarak verebilirsin 8 damla olarak
Kidssinprensi Pnar_lina pat pat yapıyoruz çıkmıyor gaz damlası bugün verdim ama hemen çıkardı sevmedi, msajı deneyim bir de teşekkür ederim 🙏🏻
Pnar_lina Kidssinprensi rica ederim canım emziriyosan sütünü sağıp içine koyabilirsin veya mama veriyosan içine kat içir
Ajda05 Bizim de tam tersi ağızdan çok rahat çıkarıyoruz popodan çıkaramıyoruz :) ağızdan çıkarmak için pat pat yeterli olmuyorsa kucağında hafif hafif aşağı yukarı salla bebeği biz öyle daha rahat çıkarıyoruz arada da sırtına pat pat yap
Kidssinprensi Anneyim-a metsil verdi bizede ama tadını sevmedi hemen çıkarıyor sütün içine damlatıp verdim sütü de çıkardı :( duşta masaj yapıyorum yine alttan çıkarıyor sadece ağzından çıkarmıyor
Anneyim-a Kidssinprensi kucağına al yüzü sana bakmıycak karşıya bakacak şekilde tut hafif hafif zıpla karnına değsin sırtı çıkana kadar yap biz hep öyle çıkarıyorduk
Cady Benim bebeğim 14 günlük bizde de durum aynı. O kadar uğraşıp masaj yapıyoruz asla üstten gaz çıkaramıyor hep alttan çıkarıyor. Bende şaştım kaldım ne yapacağımız konusunda