Mustafayigitvebeytugannesi Kızlar 2.5 aylık bebeğimi bugün alerji için götürdüm ama küçük diye alerji testi yapmiyolarmis kan aldılar kan sonucuna göre soyliceklerimis öyle olan var mı ben yaparlar saniyodum. Kan sonucu da 1 ay sonra çıkacakmış.
papatyam-34 Mustafayigitvebeytugannesi benim oğlum da 5 aylık iken kandan bakıldı varsa kanda da çıkıyor ama biz sonucu iki gün içinde almıştık
BarlasMomm Mustafayigitvebeytugannesi benim ogluma 4.5 aylikken deriden test yapmislardi coklu besin alerjisi cikti
Hilallllll BarlasMomm nelere alerjisi vardı mesela bende şüpheleniyorum? Acı veriyor mu test huzursuzluk yapıyor mu
papatyam-34 Mustafayigitvebeytugannesi devlette mi yaptırdınız öyleyse normaldir 1 ay da çıkması sizde de mukuslu gürültülü kaka meme reddi ciltte döküntü oldu mu belirtileriniz neler
BarlasMomm Hilallllll agliyor tabi ama geciyor ya huzursuzluk vermiyor pek. Tavuk, muz, portakal, soya, kakao ya alerjisi cikti
Mustafayigitvebeytugannesi papatyam-34 evet devlette yaptırdım. Bizim neye alerjimiz var bilmiyorum ama doktor süt ve süt ürünlerine olabilir dedi. Belirtilerde öksürük, popoda geçmeyen pişik ve boynu da bir kaç gündür pişik oldu ne yapsam geçmiyor. Bazen de yüzünde kızarıklık oluyor.