BelisMelis411 Merhaba anneler kızım once emzıgı bıraktı suan memeye müptela diyebilirim. Ama dogeu duzgun gelmıyor artık sut ve bu durum cok fazlalastı gunde 8-9 keze cıktı 21 aylık kızım uyurkende artık sureklı meme ıstıyor meme ıcerek uyumuyor ama ıstıyor memeyi nasıl bıraktırttınız acaba fikirlere açığım ?
Wanderlust BelisMelis411 azaltarak biraktirmayi denemek en sagliklisi 24 ay boyunca yenidogam gibi gece gunduz 2 saatte 1 emziren bir anne olarak oneririm o sekilde cok kolay kesti
BelisMelis411 Wanderlust bızmkısı sınır tanımıyor koltuga ne zaman otursam meme dıye kucağıma atlıyor daha yenı yemek yedırıp oturdum meme dıyor gelıyor. Artık bu durum cok farklı seye donustu azaltmakla olacak gibi değil cunku. Birde ısırıp uzatmaya basladı. Tamamen can sıkıntısı😂 tek basımızayken sureklı yapıyor bunu bır gunde 8-9 kez emmek ıstıyor sut bıttı deyınce atıyor kendını yerlere. Keşke yavas yavas azaltarak olabılseydı ama azaltacak kadarda sutum kalmadı malesef.
Nur2021 Wanderlust azaltarak uapmayi denedim,konusarak anlatmayi da denedim bebegime 😁 ama yok laftan anlamadi. Bende birden kestim daha iyi oldu 😇 her bebek farklidir
BelisMelis411 Mrsanne su sabır tasını duydum ben etkı edende olmus etmeyende 😂 ah bıraktırtmak ıstemem ama cok fena durumdayız uyku oncesnde hemen ıstıyor verınce orda uyumak istiyor onu ben ıstemıyorum surda 4 ay kaldı 2 yaşına sımdı den bırsktırtmak ıstedım artık zor durumdayım 😂 deneyecegm kaç günde bıraktı ? Her meme ıstedıgınde surdunuz mu
Mrsanne BelisMelis411 gündüz sürdüm tiksindi zaten. Gece ağlayınca da yine sürdüm bir kez onda da tiksindi bıraktı. Benim oğlum kokuya çok hassas çabuk midesi bulanır onun da etkisi var. 24 saat sonra istemedi hiç
BelisMelis411 Mrsanne yaaaa hadı bende bı cesaret baslasam ya dun gece cok fena krıze gırdı normalde evdede uyumamak ıcın meme fu deyip duruyordu oyle bırsey sandm ama bır anda bır aglamaya basladı bı anda ıc cekerek bı ter bosaldı cocukta sakınlestıremedm memeyı verdm daha bıraktırtmaya baslamamıştım allahtan ama bı anda uykuya gectı cok uzuldum sonrasında
milla BelisMelis411 merhaba, bıraktırdınız mı memeyi? Bıraktıysanız nasıl bıraktınız ve kolay oldu mu?
Misu BelisMelis411 aynı şeyleri yaşıyoruz benim kızım 16.5 aylık çok kararsızım aynı durumdayız ama yemek yese hemen kucağıma gelip meme diyo bi yanım bıraktırmak istiyor bi yanım pişman olur muyum acaba diyo
BelisMelis411 Misu bıraktık biz cok sukur ama yinede yemek yemıyosa yemıyor ama memeyede guvenmıyor artık
Nur2021 Misu meme ucuna nar eksisi surdum emmek istemedi sonra, her emmek istediginde aynisini yapti emmedi, gunluk inek sutune basladik sonra sabah aksam gunde 2 bardak seklinde. Yemek yemeye su icmeye basladi uykulari duzeldi cok sukur….