aysqul https://www.instagram.com/p/B4mkpUHlAXY/?igshid=e2ifzbsb1n6j Kızlar ben çok etkilendim burayada atma gereği duydum aklınızda bulunsun ateşli hastalarda bebeğinizi yada çocuğunuzu direk soguk suya sokmamalıymışız normal banyo suyu ılık su olması gerekiyormuş ben bilmiyordum sizinle de paylaşmak istedim 🌺
B-alprsln aysqul ben duymuştum daha önce soğuk değil ılık suyla yıkandığını ama bu şekilde soğuk suyun etki ettiğini bilmiyodum kötü olmuş. Paylaştığın ıyi olmuş
Ejderhahavva aysqul evet ılık su olması gerekiyor iyi olmuş paylaşmanız bilmeyen anneler vardır mutlaka 👏👏
Oglusum5357 aysqul evt iyi olmus bu hatayi cok yapiyor anneler. Nasil ki kaynar bardagi soguk suya attığınızda catliyorsa Allah korusun asla iyi bisey degil
Domino Allahım kimseye yaşatmasin. Bende duymuştum çocuklarımın atesi çıktığında ılık su ile yıkıyorum. Serim tutuyorum. Vicdan azabı kadar da kötü bişey yoktur. Ben oğlumu 13 ay emzirebildim hamile kaldim kendi bıraktı onun için çok üzülüyorum hemen hasta oluyor herşeyi yapıyorum bünyesi kuvvetli olsun diye. Bakalim 😔
Gizemmyigit Domino 13 ay emmiş maşallah, ilk 6 ay anne sütü çok önemli diyorlar ya sizinki baya emmiş üzülmeyin. Hastalığı ona neden bağladınız? Ben annemi hiç emmemişim, her gün hasta olmam lzm ozmn. Üzmeyin kendinizi
aysqul Domino benim bebeğimde emmedi inşallah sağlıklı olsunlar öyle düşünme kimisi de emiyor ama bünyesi zayıf oluyor üzülme canım
Domino Gizemmyigit ne bilim her hasta olduğunda çevremdekiler "yaa emmedi ya bünyesi zayıf"diyorlar kendimi çok kötü hissediyorum. Devam sutu de almadı ama şu an hazır süt içiyor şükür. Teşekkür ederim desteğin için.💞🙏🏻
Gizemmyigit Domino 1 yaşa kdr emdi maşallah yeterli deyip kestirip atın:) ben öyle diyorm çünkü benm kızımda 11 aylıkken kendi bıraktı
Domino Gizemmyigit evet canim. En azindan elimden geldiğince bağışıklığını güçlendirmeye çalışıyorum. 🙏🏻🦋💝 emmedi diye değil ama hemen hasta oluyor.🤷♀️
Domino aysqul amin insallah canları sağlıklı olsun rabbim korusun hepsini. Şu an yime grip oldu sanırım burnu akıyor 😞🤦♀️