Burcusaydam Eylullmomss wellcare 400 içeriği temiz ve zeytinyağı var sağlık ocağının ki bazı bebeklerde gaz yapıyor ve içinde bha var
Yenianne7 Eylullmomss deca-tabs3 kullanıyoruz doğduğundan beri. İçeriği temiz sadece zeytinyağı ve d vitamini içeriyor. Çok memnunuz
Sibel_ismet Eylullmomss treedvit kullanıyoruz nerdeyse doğdu gibi verdiler bir haftalik en falan çocuk doktoru vermişti değiştirmedi. Memnunuz gaz falan yapmadı tavsiye ederim 😊
Eylullmomss Burcusaydam bende öyle duydum Dac kullanıyordum bitti şuan boşlukta kaldık haftaya doktor randevumuz var o zamana kadar napsam kullanmasam mi acaba bilemedim
Burcusaydam Eylullmomss ben gaz yapınca 15 gün kullanmadım sonra doktora gittim değiştirelim markasını dedi sağlık ocağının ki gaz yaptıysa eğer pedia d marka olanda yapar onuda kullandım aynı oldu kızımdan tescilli 😊
Burcusaydam Eylullmomss gayet memnunum 2. aydan itibaren onu kullanıyorum kızım 6ay3 Günlük kontrolleri gelişimi çok güzel gidiyor
Burcusaydam Esranurkaya İCERİGİNDE SEKERLERDE CİPSLERDE KULLANİLAN PETROLDEN TURETİLMİS BİR HAMMADDE ETKİN MADDE OLARAK YANİ FAZLA MİKTARDA BU MADDE BHA