Emziren anneler ❤️
Sakin ama sakin pes etmeyin...
Sutum yetmiyor eyvah bebegim ac kaliyor mememi tutmuyor demeyin!
Bol sabir dene yanil dene yanil..
Ama sunu unutmayin sut memede degil beyindedir..
Bebegim suanda 2 ay 3 gunluk
Ilk dogdugu gunden beridir meme reddi yasadim.. Denemedigim hic birsey kalmadi..
Kimisi sutun yok dedi, yaramiyor, tutmayacak bu,, yok yok tutmuyor tutmak istemiyor,, ver mamayi kurtul rahat edersin,, bosver ugrasma, ben olsam coktan pes etmistim,, vs vs vs vs..
Ama en cok bana koyan bu bebek ac! 🤦♀️
Pes ettim meme mama gittik 1 ay boyunca,, ama yinede once meme teklif ettim sonra mama verdim sonra baktim hem bebegim hem ben yipraniyoruz ben ki ilk oglumu 18 ay emzirmisim 🤦♀️ cok basit ne varki emzirmede demisim,,, ve pes etmistim,, sadece bi sabah bi aksam emziririm emdigi kadar, sonra nasilsa sutum cekilir dedim.. Sonra aklima baska bir biberon yani hayatimi kurtaran biberon geldi, medela calma..
Pes etmedim sutum var yetiyor dedim ama gazi gecmek bilmiyordu aglamasi sizlamasi Allahim yardim et lutfen cok yiprandim dedim birde 4,5 yasinda cok ilgi bekleyen oglum varken resmen agir depresyonluktum.. Ama yok yapacaktim basaracaktim ilk oglumu nasil emzirdiysem bu oglumunda hakkini verecektim..
Medela calma biberon isimi cok kolaylastirdi:
❤️ Vakumlama teknigi ayni oldugu icin memeyide ayni emme teknigi ile cekiyordu
❤️ Meme mama yanilma payi gitgide azaliyordu
❤️ Daha cok meme daha az biberon istiyordu..
Bu ugrasim tam olarak 2 hafta surdu sadece sabah aksam ucundaki sutu alsin yeterki mastit olmayim derken, gitgide gunde 3 biberon sabah ogle aksam sonra birtek aksam veriyordum biberonu. Sonra ne zaman isterse emzirdim.
❤️ Saat basina
❤️ 10 dakikada bir
❤️ 5 dakikada bir
❤️ Geceleri daha slk(sut uretimi daha fazla
❤️ Sutum var dusuncesi surekli
Ve sonunda birtek aksamlari iki gune uc gune bir biberon verirken farkettikki aslinda en cok aksamlari aglamaya baslamisti, dedik ozaman mamadan cok gaz oluyor.
Bir gunde tumden mamasiz denedik ve harikaydi.. 😍
- 3.4.5.6. Derken suanda 2. Haftami geride birakip mamasiz sadece meme emiyor.
Suanda arada bir az gazi oluyor ve cok huzurluyuz mutluyuz..
❤️ Anladim ki sut emzirdikce cogalir
❤️ Caylar, yeme icme hic fark yapmaz
❤️ Cok sutum var benim demek sut yapiyor
❤️ Bebegim ac degil doyuyor demek hem huzur veriyor hem anneye hem bebege hemde sut yapiyor
❤️ Anlayacaginiz sut meselesi aslinda memede degil beyinde basliyor😍
Kimseye kulak asmayin bu bebek seni emmez, sutun yaramiyor, tutmuyor istemiyorlara..
Deneyin kendinize guvenin..
Ben ve benim gibi cogu anne basardiysa sizlerde basarabilirsiniz.. 💪😍🤙