Elif34nur benim kızım var bi tane şimdi tekrar hamileyim ve hamileliklerim aşırı farklı böyle farklı olması cinsiyet degişikligi olabilirmi yani kız hamileligiyle erkek hamileligi farklı oluyomu
Menessasmom Elif34nur bence her bebek farklı yani bunun belirtileri farklı diye cinsiyet farklı olucak diye bişey yok çok duydum çünkü çevremden ama öyle olanda vardır
Ysgl26 Elif34nur teyzemin 3 oğlu var 3 ü de birbirinden farklıydı hamileliklerinin.. yani alakası yok cinsiyetle 🥰
Ikicocukbiranne Elif34nur kızımla oğlumda belirtiler aynıydı.oglumu da kız sanıyordum o yüzden erkek dediğinde doktor inanmamıştım
Zeynepikram Elif34nur üç kızım var ve üçünde debulantım kusmam çok fazlaydı ama yediğim şeyler üçünde de fatklıydı şimdi tekrar hamileyim çok az bulantım var ama kusmam hiç olmadı herşey yiyorum cinsiyetimiz hala belli değil 😊
Elif34nur Ikicocukbiranne gönlüm hep bi kız bi erkek evlat istiyor önce saglıklı olsunlar tabi ama çok merak ediyorum😊
Elif34nur Zeynepikram bende kızımda çok bulantım vardi aşırı halsizlik oluyodu bunda ne bulanti ne kusma ne halsizlik hic bi sey yok çok şükür hamile oldugumu anlamıyorum bile o yüzden acaba erkekmj diye düsünüyorum