Sdyll Merhaba kızlar, ben maflor damla kullanıyorum ama pek etkili gibi gelmedi bu bitti yenisini alıcam önerebileceğiniz bi damla var mı? Bir de sağlık ocağından yazdırıp mı almak gerekiyor yoksa direkt gidip alabilir miyiz
Zeyneppppp Sdyll nurse harveys şurubu alın ve bna dua edin 👌iki çocuğum da da onu kullandim kullanmaya devam ediyorum
Mrltz Sap simplex alın.Çok etkili,boşuna fazla fazla paralar vermeyin.Üstelik çok,uzun süre yeter.Biz 3 aylık olacağız hala kullanıyoruz ve hala bitmedi.
Naznaz00 Kızlar sezeryan oldum Şuan çok ilaç kullanıyorum bende gaz oluşumu var ve çocuğuma geçiyor sanırım ona nurse bin gaz damlasını aldık bende rezene vs içiyorum benimde gaz damlası kullanmam gerekli mi
Sdyll Naznaz00 bende de çok gaz sancısı oluyordu doktorum alttan dikişim olduğu için duphalac vermişti ve baya işe yarıyor
Elfsk Biz de biagoia damla kullanıyoruz ama onun etkisi biraz uzun sürüyor. Her gün aynı saat 5 damla kullanıyoruz. İlk çocuktan idmanlı olduğumuzdan uzun bade planları da yapıyoruz 😅Acil hemen etkilersin derseniz metsil var bence deneyin. Günde 4 kez kullanabilirsiniz
Sinem01 Mucizexx bizde kullanıyoruz acaba kabızlık bu yüzden mi oldu sizdede mi kabizlik sorunu olustu