Birbebekkk Arkadaşlar ilk tadımı ne zaman yaptınız alerji yaşayan oldu mu kendini nasil belli etti anlatır mısınız ve emzirme döneminde sizin sütünuzden geçip dokunan bisey var mıydı
yamans Birbebekkk süt ürünleri alerjisi vardı. Yumurtaya çıkmadı ben sadece süt ürünleri diyeti yapıyordum hiçbir sorun yoktu. Yumurta tadınımının beşinci dakikası yüzü kıpkırmızı oldu soluğu hastanede aldık serum takıldı😔 özellikle hayvansal gıdalara dikkat edin derim ve 3 gün kuralını önemseyin
Suuu Birbebekkk Biz kivi ve kuzu kıymada alerji yaşadık vücudu nokta nokta kizariyordu ben isilik sanıyordum meğer alerjiymis. 3 gün kuralina gerçekten uyun çünkü 2.gun hafif kizariklik oldu 3.gun vücudu nokta noktaydi kizarikliklarla.
Birbebekkk Suuu biz şuan anne sütündeyiz ve bebeğimin boynunda ve hafif gövdesinde aşırı minik ve nerdeyse görülmeyen noktalar var sıcaktan terden isiliktir diye düşünüyordum ama değil mi yoksa sizin bu isilik sandıklarıniz.nasildi acaba
yamans Birbebekkk 4.ayda deri testi yapıldı 3 aylıktan beri vücudunda egzamalar vardı. Sizin bebeğiniz alerjik bir bebek değilse korkmanıza gerek yok 3 gün kuralını uygulayın yeterli