balbocegi788 66 kiloyum 6 kilo vermek istiyorum sadece aralıklı oruç yaparak zayıflayabilir miyim ? 16-8 yapmayı düşünüyorum 8 saatte istediğimi yemek istiyorum bu şekilde zayıflamak mümkün mü acaba. Ekmeği tatlıyı kesemem şimdiden söyleyeyim😂
Baharsss balbocegi788 doğumdan sonra kilo verceğime kilo aldım bende yana yana bu sorunun cevabını arıyorum bekleyelim bakalım
M-V-S868820 balbocegi788 bende yeni basladim 60 kg hedefim 55 oruç takibi programı indirdim ekranda yemek yiycegim zamanı yağ yaktığım zamani gosteriyo şimdilik iyi gidiyo bende ekmegi filan yemek saatimde az yiyiyorum
K_melike balbocegi788 ekmeği tatlıyı kesmezseniz ne faydası olacak aç kaldığınızla kalacaksınız 6 kilo bişi değil biraz dişinizi sıkın 1.5 ayda verirsiniz
balbocegi788 K_melike of keşke dişimi sıkabilsem ama bir gün bile dayanamıyorum iradeli olamıyorum diyet konusunda
K_melike balbocegi788 bende öyleyim 2 hafta oldu benimde başlayalı ufak tefek kaçamaklar dışında güzel gidiyo benim yolumda uzun 20 kg vermem lazım sizin yolunuz kısa başarabilirsiniz😉
balbocegi788 defmommy normal oruç gibi belli saatlerde yemek yiyorsun belli saatlerde aç kalıyorsun su çay falan serbest oluyor açlık saatlerinde. Mesela akşam 18.00 de yemek yediniz sabah 10.00 da kahvaltı yapıyorsunuz 16 saat açlık oluyor o şekilde yağ yakımı gerçekleşiyor
M-V-S868820 damla-6992 oruç takibi yaz bir sürü program çıkıyo ücretsiz olanı seçtim buda bana normal oruç tutuyom hissi veriyo 🤭 bilmiyorum ben boyle dayanıyorum