alintugce34 Memleketime gidiyorum bayramda ailemle denize gidicez kızım 9 aylık Yanımda ne götürmemi önerirsiniz Güneş kremi hangi marka ? Mayo giyse birşey olurmu ? Vb şeyler
asrinhatasi alintugce34 güneş kremi olarak incia öneririm, mayo olarak da UV korumalı bişey alırsınız. Oturaklı deniz simitleri daha kullanışlı olur sizin için.
unemere alintugce34 saat 11 le öğleden sonra 4 hatta bence 5 saatleri arasında çıkarmayın derim. Bir de yanınıza evden ılık su götürün duş aldırmak için bazı bebekler direk oradaki duşa girmeye korkuyor. İyi tatiller 🤗💕
Busraata33 alintugce34 güneş kremi mustela,siveno kullanıyorum genelde havaya güvendiğiniz zaman gidin mayo giysin,mayo bez alın şapka ,güvenli bir simit olabilir.Çok rahatsız olursa çıkarırsınız 3saatte bir güneş kremini yenileyin.
unemere alintugce34 bir de ben boyunluk simitler var bebekler için onu kullandım bebeğime. Böylece tüm vücudu suyun içindeydi ve rahatça hareket etti onu öneririm 😊
Drn8823 alintugce34 mayo bez kullanıp kenarda otururken de güneşten yanmaması için müslin pançolardan alabilirsiniz. Kafasına uv korumalı ve ense korumalı şapkalar var onlardan kullanabilirsiniz.