Aryayldrm Deca tabs d3 Damlasini kullanan varmi ? Bebegime iki gundur veriyorum tuvaletini yapamiyor katildi demin suan hala agliyorum korkudan bu damlayi kullanip bunu yasayan varmi 😭😭😭
NeclaDurmaz Aryayldrm ben kullanıyorum ama öle bi sorun hiç yaşamadım. Başka bi sebebi olabilir mi mama veriyosanız ondan kaynaklıda olabilir
Semre42 Aryayldrm ben 1.kez kullandm ve kizimda asiri sanci yapti son oldu hemen ocean in damlasni aldm cok rahat onu kullaniyrm
Canmevlat12345 Aryayldrm yaşamadım canm ama kullanma bence bole sorun varsa bız kan damlasını kullanmıyoruz mesela cok ögürüyo dıye
Aryayldrm NeclaDurmaz sadece anne sutu veriyorum on gundur yoktu iki gundur veriyorum bebegim birden gazlandi kasılmaya basladi acaba bunun yan etkisimi kullanmayi birakicam biraz bakmak icin ondanmi diye suan cok kotuyum onu oyle gorunce cok korktum
NeclaDurmaz Aryayldrm bu bebeğin bünyesiyle alakalı banada bir çok mama kabız yapmıştı en sonunda bi tanesi düzeltti. Damlayındeğiştirmeden önce bence bu durumu doktorunuzla bi konuşun belki kabızlığın onla hiç alakasıda olmayabilir
Semre42 Aryayldrm iceriginde zeytinyagi ve badem.yagi bulunuyor bu yuzden kesinlikle kabizlik sorunu yasamadim canim